lauantai 7. tammikuuta 2012

Lunta ja kylmää odotellessa

Työkaverini tilasi minulta pipon ja se valmistuikin ennätysajassa ja saman tien lähti uuteen kotiin, tai oikeastaan hän tilasi minulta ruskean pipon mutta Novitan Color Isovelilangasta neulottu miellytti häntä enemmän. Ei tietenkään se jäänyt siihen yhteen pipoon, vaan minun piti vielä tehdä muuttama lisää.


Ruskeat pipot on neulottu 7 Veikasta ja oranssinen jostakin akryllilangasta jonka löysin lankavarastostani. Oikeanpuoleisessa pipossa on ensin neulottu 12 cm oikeaa ja se on käänetty sisäpuolelle ja sen jälkeen vasta vinopitsiä. Vasemmanpuoleisessa pipossa reuna on käänetty ulkopuolelle ja kukka koristaa pipon reunaa. Kukka kiinnittyy hakaneulalla ja sen voi vaikka siirtää takin kaulukseen.Näissä pipoissa yhdessä on alhaalla resorineule ja toisissa käänteet.  Aika hauska tämä lanka, se tekee vinopitsin vielä eläväisemmän näköiseksi.         
Minä olin jo piilottamassa puikkoja, että voisin tehdä muutakin, mutta päässä pyörii vielä monta uutta neulemallia jotka aion toteuttaa. Huh, kohta myyn kyllä puikot tai sitten hautaan ne varastoon.

1 kommenttia:

Nyyti kirjoitti...

Ihania myssyjä! Pitäisiköhän minunkin pitkästä aikaa neuloa joku pipo, jos vaikka väsäisi sitä piristämään sitten vielä tuollaisen kukkakoristeenkin, kun näyttää niin kivalta..

Related Posts with Thumbnails