tiistai 10. tammikuuta 2012

Työn tuloksia tai tuloksia työssä

Saimme työhön lahjoituksena ihania joulukoristeita ja kiitoksi lahjottajalle ompelin hänelle olkalaukun ja lapset piirsivät ja kirjoittivat kiitokset. Olkalaukku on aika kesäinen, mutta tuleehan se kesä vielä sieltä. Toivottavasti rouva pitää laukusta ja siitä on iloa.Meidän piti saada työpaikalle vaihtopäälliset tuoleihin joita emme tavallisesti käytä lapsilla. Ikeasta löysimme ihanaa kangasta josta ompelin selkänojaan tarrakiinnitteiset huput ja istuinpäälliset on kiinitetty kuminauhalla tuolin jalkarautoihin tuolin alle. Istuinosan alareuna kiertää tuolia ja muodostaa pienen helman tuolin etu-ja sivuosiin. Saa nähdä kuinka käytännöliset pääliset ovat käytössä.

Kangasta jäi jäljelle niin paljon, että sain ommeltua vielä vuorillisen olkalaukun. Laukkua tarvitaan ulkoilussa päiväkirjalle kännykälle ja tietenkin nenäliinoille. Laukun sisäpuolella on pieni tasku kännykälle ettei aina tarvitse kaivaa laukun pohjalta.Tässä kuva tyynyistä, niitä ompelin neljät somistamaan sohvia ja muutenkin ne ovat tarpeelisia istuintyynynä. Tyynyt ovat reilun kokoiset vaikka kuvassa eivät näytäkkään siltä.
Ikeasta löytyy ihan kivoja kankaita. Minun pitää vaan kertoa miten minulle kävi kankaanhakureissulla.
Olimme työkaverin kanssa ostoksilla ja meidän kärryt olivat tupaten täynnä enkä malttanut ostaa mitään itselleni vaikka samallahan se olisi käynnyt. Siellä oli alennetuun hintaa ihanaa punaruudullista kangasta ja ostimme sitä 10 metriä kun sen hinta oli vain 1,95 metri. Ajattelin, että käyn ostamassa kangasta seuraavalla viikolla mutta kankaan hinta olikin 5,95 metri. Parasta tässä oli, että oli alennusmyyntiaika. Onneksi löysin poistonurkasta samaa kangasta paneeliverhoksi ommeltuna kaksi kahden metrin palaa ja hinta oli vaan kaksi euroa kappale. Taisi minulle tulla kaksin verroin onnea.


2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ikeasta tosiaan löytää hienoja kankaita ja vielä halvalla. Itselläni on kans tuosta samasta kankaasta tehty laukku.:)

www.sweetdesignblog.blogspot.com

Nyyti kirjoitti...

Tosi kivat nuo tuolien irtopäälliset!

Related Posts with Thumbnails