perjantai 13. tammikuuta 2012

Valoa lumettomaan aikaan

Näin me vietimme joulunajan, lunta ei ollut nimeksikään, pitihän sitä valoa saada pimeyteen. Mieheni osti uudet lyhdyt ja ne olivat mielestäni kivan muotoiset, vielä kun laitoin kartionmuotoiset kynttilät palamaan niihin, jotka olin valanut viime vuonna.



Lyhtyjä on kolme eri kokoa. Keskikokoinen sai mennä roikkumaan ja suurin ja pienin rapulle. Suurinpaan lyhtyyn laitoin kolme eripituista kynttilää ja muihin mahtui vaan yksi. Oli kivan näköistä kun kynttilät olivat saman muotoisia kuin lyhdyt.


Vanha lyhty sai vielä hetken koristaa rappua ennenkuin se laitettiin pois. Uusissa lyhdyissä on kirkas lasi niin kynttilänvalo näkyy paremmin.



Tarkkasilmäinen katsoja näkee, että keittiön ikkunasta rauhankyyhkynen kurkistaa ikkunasta. Jokajouluinen perinne on myös laittaa ikkunaan kaksi tiffany enkeliä ja tähti roikkumaan niiden väliin.



Onneksi sitä lunta tuli viimeinkin. Täällä etelässä on vaan ikävää kun joka toinen päivä sataa lunta ja joka toinen vettä. Tällä hetkellä pyryttää ulkona ja on luvattu lumipyryn jatkuvan vielä. En minä toivo, että lunta tulisi yhtä paljon kuin viime vuonna mutta olisi se ihanaa jos lunta olisi niin paljon, että voisi sanoa, että on talvi. 

0 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails