lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kevään merkkejä

Mistä tietää että kevät on tullut?


No tietenkin siitä, että takapihan lumikinos ylettyy vain hartioihin saakka. Vielä pari viikkoa sitten takapihan lumikasan päältä pääsi näppärästi kiipeämään varaston katolle. Jos nyt sellaista olisi halunnut harrastaa.


Mutta zoomataanpas vähän. Se tärkein asia tällä kertaa on kai tuo pipo. Kolmas Cousteau-piponi. Tällä kertaa miehelle, syntymäpäivälahjaksi. Aiemmin on samalla pipolla lahjottu isä ja kaveri. Ja hyvä vaimo tietenkin neuloo pipon mahdollisimman pehmeästä langasta. Siksi siis mustaa Luxus Cloudia, joka sisältää villaa ja bambua, ja joka on jumalaisen pehmeää ja helppoa neuloa.

5 kommenttia:

Unki kirjoitti...

Onpas tutunnäköinen pipo! :) Itsekin tein hiljattain JC-pipon miehelleni ja juurikin samasta langasta. Samanvärisenäkin vielä. Ja samasta syystä. Pipo ei saa kutittaa!!

Marita kirjoitti...

Hieno pipo. Kuvassa lanka näyttää sellaiselta liukkaalta ja hiukan kiiltevältäkin. On varmaan kiva päässä. Mallin isovelikin tarttis pipon, en ole vaan saanut aikaiseksi :(

Viffala kirjoitti...

Kyllä minulla on komea vävy. Ai, pipoahan minun piti katsoa. Aivan ihana lanka. Kädessä lanka on todella pehmeä, sileä mutta kumminkun ryhdikäs.

Linnéa kirjoitti...

Unki, kylläpäs sattui :) Great minds think alike.

Marita, ei auta kuin tarttua puikkoihin :)

Viffala: :D

Typy kirjoitti...

Vau, jo kolmas JC-piposi. Mahtavaa lukea, että mallilleni on ollut käyttöä. Eihän tässä voi muuta kuin kiitellä mallini käyttämisestä.

Related Posts with Thumbnails