tiistai 14. huhtikuuta 2009

Taas Cousteau

Kaverini osti itselleen merimiestyylisen takin ja sen kanssa piti tietysti saada punainen Cousteau-pipo. Valitettavasti puuvillaisen pipon neulominen osoittautui hankalaksi projektiksi. Ensimmäinen versio oli niin suuri että se olisi sopinut karhun talvipesäksi, toinen versio oli muuten vain vinkura... mutta kuten tavallista, kolmas kerta toden sanoo.

Rowan Cotton Glace on kai olevinaan laadukastakin lankaa, mutta se oli kyllä tähän pipoon väärä valinta. Pipon saaja oli käynyt lankakaupasta tiedustelemassa sopivaa lankaa, ja tuota olivat suositellut. Luulen että se sopisi paremmin virkkaukseen, tai sitten malliin jossa ei niin ole tuota ribbineuletta. Toivottavasti tuon nyt pitää muotonsa.

Oma kulta on pakotettu malliksi, kun kaveri ehti karata pääsiäislomalle pohjoiseen ennen pipon valmistumista. Lähipäivinä pipo saatetaan saajan käsiin, ja toivottavasti se on sopiva. Onpahan ainakin ensi syksyksi hieno pipo valmiina.

2 kommenttia:

puppana kirjoitti...

Kiva pipo!Ja ainahan se on niin, kolmaskerta toden sannoo!=)

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos kommentista ja vastaus kysymykseen on, että avoin silmukkamerkki on esim. klemmari, jokin koukkumainen juttu tms. jonka voi laittaa silmukkaan. Renkaan tai esim. lankalenkin voi laittaa vain puikolle. Huh, vaikea selittää sanoin. Noh, kyllä sä nyt tajusit mistä on kyse.

Related Posts with Thumbnails