lauantai 25. huhtikuuta 2009

Decimal: 0,2 jakkua

Hiljaiseloa, hiljaiseloa... neulerintamalla puikoilla on vähän isompi projekti, nimittäin Decimal. Ohuet puikot+iso koko=ei blogipäivityksiä. Noh, vilautetaan sentään vähän:

Alareuna ja vyötärökavennukset on nyt tehtynä ja nyt pitäisi jaksaa tikutella 45 kerrosta jakkua ilman mitään erikoisia kommervenkkejä. Onneksi tuo kuvio on aika mukavaa neulottavaa, nopeasti opittavaa ja helppoa, mutta ei liian helppoa, niin ei ehdi tylsistyä.

Tämän kanssahan oli vähän ongelmia. Ensimmäisessa versiossa pääsin vähän pidemmällä kuin olen nyt, ja sitten huomasin että jakusta oli tulossa niin iso, että se kelpaisi teltaksi minulle. Vaikka tein koetilkun ja laskin silmukat uusiksi! Eipä muuta kuin uusi koetilkku ja koko jakku uusiksi. Argh.

Nyt neuloessa on alkanut vähän mietityttää että olisiko pitänyt valita joku vähän pirtsakampi väri, vaikkapa turkoosi tai punainen. Toisaalta kovin kirkkaat värit jäävät usein vaatekaappiin homehtumaan, kun taas mustat vaatteet pääsevät käyttöön. Ehkäpä tämä kirkkaiden värien himoitseminen on vain kevään sivuoire, ja kesän tullen palataan normaaliin päiväjärjestykseen.

3 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Wau! Sä sentään uskallat aloittaa "isojakin" töitä. Mulla ne jää aina suunnitteluasteelle, kun lannistun jo pelkästä ajatuksesta. :D Tsemppiä!

khr kirjoitti...

Sun pitää sit vaan hankkia sinne punainen ja turkoosi toppi alle.

Linnéa kirjoitti...

Makepeace: No jos joskus yrittäisi... On minulla teinivuosilta peräisin olevia villapaitoja, jotka todistavat että olen kykyneväinen saattamaan jotain suurta loppuun, mutta... :D

Khr: No sepä olisikin yhdenlainen ratkaisu ongelmaan :)

Related Posts with Thumbnails