torstai 29. lokakuuta 2009

Cousteau-pipo

Olen neulonut melkein kaikille suvun miehille tälläiset pipot. Viimeksi tein kolme vähän erilaista. Ensimmäisen neuloin Nalle-langasta, mutta se on kyllä liian ohut näin talven kynnyksellä. Kaksi seuraavaa neuloin 7-Veikasta ja se tuntui tarpeeksi paksutta, kolmannen pipon neuloin edellistä lyhyemmäksi sillä tilatun pipon piti yltää juuri korvanipukoiden alapuolelle ilman käännettä.Näin mairea ilme kantajalla oli kun hän laittoi pipon päähänsä. Nämä pipot ovat todella suosittuja, varmaankin sen takia, että ne istuvat hyvin päässä. Lankaakin menee todella vähän, yhdestä kerästä tulee kaksi pipoa, riippuen tietenkin siitä kuinka pitkiksi myssyn haluaa neuloa.


5 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Hieno pipo ja hyvä korkeus!
Olen vähän harkinnut, että pitäisikö yrittää väkertää itsekin tuollainen. Kutittaako se seiskaveikka päätä? Mun mielestä se tavallinen Nallekin kutittaa.

Marita kirjoitti...

Tämä oli nyt pakko kertoa, vakavalla naamalla käyty keskustelu ja viesti piti ehdottomasti välittää Viffalalle. Esikoiseni lähetti terveisiä, että kuvan setä tarvitsee myös punaisen pipon, koska pienet pojat kuten meidän keskimmäinen J, luulevat, että setä on merirosvo ja pelkäävät setää :D

Ei muuta kuin punaista puikoille :)

Viffala kirjoitti...

Kiitos kommenteista.
Se on muuten ihmeelistä kun minuakin kutittavat sekä Nallelangasta ja 7-Veikasta neulotut pipot mutta hauskinta on se kun Linnea neuloi minulle viimme jouluksi pipon joka ei kutia ollenkaan, tiedä häntä piileekö taika siinä kun se on pitsineuletta.

Terveisiä pojille
Setä ei ole merirosvo vaikka sen jälkeen kun kasvatti parran näyttääkin siltä. Hänen 10kk vanha siskontyttö on aivan haltioitunut kun saa sivellä partaa.

Linnéa kirjoitti...

Voi P:tä :D

Marita, minua Seiskaveikka ei kutita lapasissa, sukissa ja pipoissa juurikaan, mutta kaulaliinaa tai kauluria en siitä tekisi. Eri väreissä on todella isoja eroja. Tummanharmaa saa käteni melkein verille, niin karheaa se on, kun taas esim. osa raitalangoista ja pehmeämmistä väreistä on todella pehmoisia. Yksilöllistä, niin ihmisten kuin lankojen suhteen :)

Viffala: Se punainen pipo on Ainoa. Se tuntuu aika lailla samalta kuin Puro.

Typy kirjoitti...

Tässä päässä villapipot kutittavat aina. Kaverina saa voittopuolisesti olla silkki tms. jottei kutita.

Onhan mahtavaa lukea, että mallini on suosittu, paljon käytetty ja istuu hyvin.

Miltä kukakin pipo päässä näyttää haluaisin lisätä, että käänteetön, punainen pipo saa aikaan aikuisessakin miehessä todellisen puolukkapoika efektin. Varmasti lapselle on kyllä mukavampaa törmätä puolukkapoikaan kuin merirosvoon :-)

Mallin suunnittelija kiittää ja kumartaa!

Related Posts with Thumbnails