perjantai 6. marraskuuta 2009

Heijastimia

Linnea pyysi minua virkkaamaan ohuesta heijastinlangasta itselleen pöllön. Linnanmäellä oli valojuhlat ja kaikki jotka olivat pukeutuneet Harry Potter- teeman mukaisesti pääsivät ilmaiseksi sisään.Vaikka pidän itseäni aika kokeneena virkkaajana, pöllöa virkatessani tuntui että lanka ei pysynyt sormien välissä ja se kiertyi ihmeellisesti. Heijastinpöllön ohje on Suuri käsityölehden syyskuun numerosta. Mallista poiketen ompelin helmet silmien kohdalle ja jalat tein kukkapaljetista.Innostuin taas näin pimeän tultua tekemään lisää loomikukkia heijastinnauhalla. Näihin kukkiin suihkutin vielä päälle hiuslakkaa, että ne pysyisivät paremmassa kunnossa myös sateen yllättäessä. Kokeilin myös kastaa ne vedellä laimennettuun Erikeper-liimaan mutta siitä ei tullut kauniin näköistä.Loomikukkia on mukava tehdä erilaisista langoista ja yhdistellä sitten erilaisten asujen kanssa.

4 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihania heijastimia olet tehnyt!
Tuollaisen kukan voi laittaa vaikka villakangastakkiinkin ja käy koristeesta. Ja pipoon tuollainen sopisi erinomaisesti.

iso gnu kirjoitti...

Kauniita ja varmasti käyttöön tulevia heijastimia.

Satu H kirjoitti...

söpö pöllö! :)

~*menley*~ kirjoitti...

Ihastuneena kurkin kaikkia taidonnäytteitä, minä kun en osaa sitten virkata enkä kutoa mutta pakko aina tulla uudelleen ja uudelleen ihailemaan taitojasi <3

Aivan upeita töitä, ja nuo heijastimet tosi ihania !

Related Posts with Thumbnails