maanantai 2. maaliskuuta 2009

Neulekokeiluja

Minä en ole mikään neuloja, mutta kun näin uusimman Novitalehden, päätin kokeilla tätä mallia.
Yllätyin, että se oli helppo toteuttaa, siinä vaan tuli langankiertoja ja ommeltiin silmukoita yhteen. Mallissa piti neuloa kaksi yhtäsuurta palaa ja sen jälkeen ommella ne yhteen.


Minä olen vähän sellainen tekijä, että en halua tehdä ihan samanlaista miltä malli näyttää vaan haluan oman käden jäljen näkyvän työssä. Virkkasin siis palat yhteen kolmella ketjusilmukkarivillä ja vielä kolmet kerrokset koko työn ympäri.


Minä en ole yhtään tyytyväinen tulokseen ja ajattelin etten laitasi näitä töitä tänne, mutta Linnea sai minut ylipuhutuksi.

Lanka on Rose Moharia. Yllättävän lämmin päällä vaikka ulkona oli pakkasta kun kuvasimme kuvat.

Alla vielä pienelle Lumi-tytölle myssykät lumessa. Kun Lumi syntyi noin kolme kuukautta sitten hänelle piti kaikki vaatteet olla väriltään joko valkoisia tai ruskeita. Hämmästyi kun Mummi tuli vaaleanpunaisen lankakerän kanssa meille ja kysyi jos neuloisin Lumille myssyt kun hän oli pitänyt niin siitä valkoisesta jonka olin hänelle aiemmin neulonut.

Myssyohje, joka on Wool-lankakerän sisällä, on varmaankin tarkoitettu vanhemmalle lapselle koska siitä tuli kauhean suuri. Minä laitoin viisi silmukkaa vähemmän mitä ohjeessa sanottiin.

2 kommenttia:

puppana kirjoitti...

Minusta kyllä tuo on kivan näkönen!Ja nuo myssykät, aivan ihania!Tekis mieli kokeilla samaa mallia, but en oo varma osaanko....

Satu H kirjoitti...

höpöhöpö, ihan turhaan kainostelet, kauniit on neulomukset!

Related Posts with Thumbnails