keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Weasleyn perheen varpaanlämmittimet

Haa, vihdoinkin voin paljastaa edes jotain salaisuuksia mitä puikoilla on majaillut viime aikoina. Tässä kokonainen setti Weasleyn perheen joulusukkia. Sukat ovat pieniä, noin 10 cm korkeita. Ajattelin joko ripustaa nuo joulukuuseen tai kiinnittää kranssiin. Tai jotain. Onhan tässä vielä aikaa jouluun.

  • Ginnylle on perinteinen Rohkelikko-sukka, Nalle-lankaa.
  • Mollylle taas tikuttelin värikkään ja eläväisen sukan; vihreää Nalle Coloria, aprikoosinväristä itse koolattua Nallea, vaaleaa tweedtyypistä Nallea jostain 90-luvun puolelta (jäänyt yli kissantassusukista, jotka minulla vieläkin on jäljellä).
  • Charlie sai todella värikkäät sukat, joiden on tarkoitus tuoda mieleen värikkään lohikäärmeen suomut. Tässäkin Nallea ja Nalle Coloria.
  • Fleurin lahjat sopii laittaa tähän kauniisti kimmeltävään kukkasukkaan. Sisu Glitteriä ja nimetöntä valkoista jämälankaa.
  • Fredin ja Georgen sukissa on samaa vihreää ja luonnonväriä kuin Mollyn sukassa. Kirjaimet kirjailin silmukoita jäljentäen.
  • Ronille oranssi Chudley Cannons -sukka. Lanka on pussilankaa joka väittää olevansa 7 veljestä Raitaa, mutta joka on juuri ja juuri Nallen paksuista. Leikkelin langasta oranssit pätkät pois ja laitoin loput talteen. CC-logo on kirjailtu vapaalla kädellä.
  • Arthurin sukka on saanut vaikutteita kaulakiinasta jonka Arthur sai joululahjaksi elokuvassa Feeniksin kilta. Tosin pohjavärin olisi kai pitänyt olla tummempaa harmaata, tuo näyttää ihan valkoiselta.
  • Viimeisenä on Percyn pörrösukka, langat tuntemattomia, luultavasti peräisin 80-luvun alusta tai jopa 70-luvun puolelta.
Bill-parka jäi nyt ilman sukkaa. Pitänee tikutella vielä joku rockhenkinen minisukka.

Ja sitten takaisin salaisuuksien pariin...

10 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

Upeita sukkia! Kyllä tuollaiset kelpaa laittaa kuuseen koristeeksi. :)

makepeace75 kirjoitti...

Ihania! :D

Tuazophia kirjoitti...

Ihania! Ja tarinakin oli joulukalenterissa ihan asianmukainen. :) Sain eilen viimein ostettua The Tales of Beedle the Bardin. Se oli näköjään saksannettu melkoista vauhtia, koska myyntitiskillä kökötti myös käännösversio (ja myyjä varmisti, että olin tosiaan aikeissa ostaa englanninkielisen). Hintaa kirjaselle oli mätkästy 9,50 euroa - mitäköhän tuo normipainos Suomessa maksoi?

Linnéa kirjoitti...

Judiuni: Kiitoksia :) Jotenkin iski nyt noihin himo ja tekisi mieli tehdä niitä lisääkin... Ehkäpä sukatan koko Potteruniversumin porukan.

Makepeace75: Kiitos :)

Tuazophia: Heh, lyön vetoa että kukaan ei jaksa lukea sitä kantapääkohtaa :D Puhuttiin JFA:n kanssa että tuossa luukussa riittää lapsosille puuhaa koko päiväksi :D

Beedle the Bardin saa ainakin Akateemisesta vajaalla 12 eurolla, ja sen sai heti ilmestymispäivänä. Suomalaisella ja pienemmillä kirjakaupoilla on kai ollut jotain ongelmaa kirjan saamisen kanssa, moneen kauppaan se ei ole tullut vieläkään...

Taija K kirjoitti...

Vau! Ihana idea, ihanasti mietitty jokaiselle hahmolle omanlaisensa sukka ;o)

Tuazophia kirjoitti...

Hävisit vedon. Minä nimittäin luin kantapääkohdan kaksi kertaa, kun en meinannut tajuta sitä ollenkaan! Siis osaan kyllä tehdä tiimalasikantapään, mutta jotenkin tipuin koko ajan kärryiltä. :D Sen sijaan lopun ohjetta en kahlannut läpi.

Täälläkin ainakin englanninkielinen versio oli myynnissä heti ilmestymispäivänä, mutta kun en ole ehtinyt sitä hakea mistään. Ilmeisesti on käännettäväksi kuitenkin saatu ennen julkaisupäivää - eikös se Kapari-Jattakin puhunut Tanili Kanilista jo aiemmin?

Tuazophia kirjoitti...

Piti vielä tulla mainitsemaan, että sain yhden sukan valmiiksi ja se löytyy blogistani.

khr kirjoitti...

Hassu tyttö <3 Nuo ovat mielettömän söpöisiä.

Satu H kirjoitti...

söpöjä pikkusukkasia! .)

Linnéa kirjoitti...

Taija K: Toki, jokaisella perheenjäsenellä kun on ihan oma persoonallisuutensa, niin... :)

Tuazophia: Nähtävästi kirja on jo ainakin osittain suomennettu, nuo tarinoiden nimethän on julkaistu. Harmittava se Tanili Kanili-sotku, vaikka kun tarinan luki, niin ymmärtäähän sitä että alkuperäinen nimi ei sovi. Ei muuten ollut mielestäni läheskään kirjan kiinnostavin satu.

Khr: Heh, kuten tekijäkin? ;)

Satu H: Kiitoksia :)

Related Posts with Thumbnails