keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Joululahjoja: Puuskusukat

Joululahjoja on vielä vaikka kuinka näyttämättä, odottelen vielä kuvia, kun en itse ennättänyt kuvaamaan. Puuskupuh-sukista ehdin kuitenkin näppäisemään kuvan... sen parin minuutin aikana, kun ne olivat valmiit, mutta eivät vielä kiitäneet kirjekuoressa saajan luokse. Neuloin sukat kamalaa vauhtia valmiiksi eräässä hämärässä kahvilassa, viimeisenä mahdollisena postituspäivänä, ja niinpä kuvan laatu ei nyt ole paras mahdollinen, mutta ei kai se mitään.

Ystäväni Ilkka muutti muutama kuukausi takaperin aivan ihanaan, vähän vanhanaikaiseen asuntoon, jossa kuitenkin on aika kylmä. Koska Ilkka on henkeen ja vereen aito Puuskupuh, hän tarvitsee tietysti varpaanlämmittimet kyseisen tuvan väreissä. Sukkien raitoihin otin mallia Harry Potter -fanien tupahuivista.

Lyhyet varret sen takia kun ajattelin noita ihan kotisukiksi, jotka olisi helppo vetää jalkaan toisten sukkien päälle, ilman että tarvitsee tunkea niitä kovasti housunlahkeesta sisään... ja siksi, kun pelkäsin ajan loppuvan kesken. Lahjan saaja ainakin kiitti kauniisti ja kehui sukkia. Toivottavasti noille on käyttöä.

Muistiin:
Lyhytvartiset Puuskupuh -sukat

Koko: n. 43, kapea malli
Lanka: Seitsemän veljestä, keltainen + musta
Silmukoita: 4x12=48s
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm
Kantapää: Tiimalasi

1 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Mukavaa ja lankaisaa uutta vuotta 2009!

Related Posts with Thumbnails