sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Tsuku-tsuku-tsuku-tsuku! Lähdetään!

Eilen kuului mukavia uutisia, lanko ja käly (hih, hauskoja nämä sukulaisuussanat) saivat nimittäin kolmannen lapsensa, terveen ja reippaan poikavauvan. Pikku päivänsädettä odoteltiin vasta kuukauden kuluttua, joten en ollut vielä ennättänyt sukkatalkoisiin, ja niin piti kaivaa pikkuiset sukkapuikot ja pehmoisimmat langat esille.

Malliksi valitsin Junasukat ja langaksi petrolinsinisen Woolin. Ajattelin että se olisi mukavaa vaihtelua ainaisiin pastellinsävyisiin vauvaneuleisiin. Tikuttelin sitten sukkia ahkerasti tänään, ja ovathan nuo jo valmiitkin, mutta kameran patterit pääsivät mokomat loppumaan kesken kuvaussession.

Kivalta tuo malli vaikuttaa, vaikka näyttääkin vähän hassulta. Toivottavasti sukat ovat mieleiset niin isälle, äidille kuin tuoreelle tulokkaallekin.

2 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Kivat Junikset. :o) Junasukat ovat kätevät, kun ovat niin nopeat tehdä ja onneksi mallikin näyttää paljon fiksummalta käytössä. ;D

Linnéa kirjoitti...

Makepeace: Juu, olen kuullut niistä niin paljon kehuja, niin malli oli jäänyt jotenkin "korvan taakse", eikä valinta ollut vaikea. Sinullakin oli Ravelryssa niin söpöjä juniksia, että <3

Related Posts with Thumbnails