sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Viffala ostoksilla

Eksyin eilen Soukan Menita Outletiin. Oven ulkopuolella oli lankoja jotka maksoivat vain euron kerä. Meinasin mennä ihan sekaisin kun näin ne lankamäärät jotka olivat alessa. Onneksi mies oli mukana kantamassa lankoja, mutta myös toppuuttelemassa etten olisi ostanut koko kauppaa tyhjäksi.

Myyjä kertoi, että aikovat laajentaa liikettä, alakertaan tulee lisätilaa. Eli liikkeestä tulee kaksikerroksinen ja alakertaan tulee myös kahvila. Ei tullut kysyttyä onko se neulekahvila, varmaankin.

Päivän lankasaalis sisältää:
  • 2 kerää punaista Fritidsgarnia
  • 2 kerää ruskearaidallista Woolia
  • 1 kerän valkoista Woolia
  • 4 kerää punaista Red Heart Teddy -lankaa
  • 3 kerää tummanviolettia Schoeller & Stahl Hit -lankaa
  • 3 kerää vaaleanvioletti Schoeller & Stahl Hit -lankaa
  • 5 kerää pehmeän vihreää Marks & Kattens Teddy -lankaa
Valkosesta ja Wool Neliraita langasta tulee vauvanvaatteita, punaisesta Fritidsgarnista aion neuloa itselleni merimiesmallisen hatun ja huovutan sen koneessa. Muista langoista varmaankin syntyy jotakin ihanaa joulupukin kontiin.

Lisäksi mukaan tarttui kolmet pyöröpuikot, yhteishintaan 3 euroa, sekä vähän heijastinnarua. Heijastinnarun olen jo käyttänyt, täytyy odottaa että Linnea tulee kuvaamaan kun oma kamera on ihan surkea.

Jotain valmistakin on sentään tullut tehtyä, kaapista löytyi kerä Woolia ja ohjeet hatulle. Lanka vaan on kauhean väristä. Luulen että nämä hatut tulevat koristamaan jonkun nuken päätä.

1 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Ahaa, ovat viimeinkin saaneet alakerran vuokralaisen pois jaloista ja pääsevät hommiin. :o) Tuo laajennushan on ollut Menita Outletilla suunnitelmissa alusta asti, koska langat eivät mahdu nykyiseen tilaan, mutta alakerran vuokralaisen uusien tilojen saamisessa oli muistaakseni joku häikkä.

Related Posts with Thumbnails