torstai 20. marraskuuta 2008

Lahjahevosen suussa

Laitoin pari viikkoa sitten sähköpostia Novitalle, ja ihmettelin punaisen 7 veljestä -langan pörröisyyttä. Tarjouduin lähettämään heille näytteen langasta. Tänään postiluukussa odotti yllättäen vastauspostia. Näytettä eivät halunneet, vaan lähettivät korvauksena pahasta mielestä jonkinlaisen Nostalgia-lehden ja kaksi kerää kirkkaan pinkkiä Seiskaveikkaa. Ilmeeni oli kieltämättä hieman... :O

Olihan tuo kiva ele, vaan mitä ihmettä minä tuosta langasta teen? Väri on lähes neonpunainen. Vaan lahjahevosista taitaapi olla joku sanonta, joten pitääpä laittaa kiitosviestiä Novitan suuntaan.

Neulerintamalla en ole onnistunut saamaan mitään valmiiksi. Pikkuiset junasukatkin ovat vielä aloittamatta. Sen sijaan otin puikoille vähän pussi-Mamboa ja Stitch n' Bitch -kirjasta Big Bad Baby Blanketin. Mambo on aika lailla paksumpaa kuin ohjeen lanka, joten vähensin silmukoita aika lailla, ja peitto valmistuukin aika nopeaan. Yli puolivälissä mennään jo. Ehkäpä tuohon voisi vielä kirjailla muutaman lumihiutaleen tai jotain?

1 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Luulisi olevan tapana lähettää hyvitykseksi sen väristä lankaa, mitä viallinenkin oli ;o) Mutta hyvä että jotain tuli.

Related Posts with Thumbnails