sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kaksi arki-iltaa, ja sitten...

Silk Gardenista valmistui jo aiemmin kämmekkäät, ja loput langoista huutelivat äänekkäästi haluavansa heti puikoille. Oli siis ihan pakko ottaa puikot esiin ja alkaa näpertää Kahden arki-illan huivia.

En ole juurikaan mitään pitsistä neulonut, mutta tämä tuntuu edistyvän hyvin. Mallikerta on todella helppo, neljä kerrosta, niistäkin kolme ihan vaan oikeaa tai nurjaa.

Noro Silk Garden on aivan ihanaa lankaa, pehmeää ja jotenkin luonnollisen tuntuista, siis verrattuna muovisena narskuviin Novitan lankoihin. Luin Ravelrysta huonoja kokemuksia Silk Gardenista, niin olin alkuun epäileväinen. Ihmiset valittelivat että langassa on paljon roskia ja solmuja, joiden jälkeen värit jatkuvat ihan eri kohdasta. Kahdessa ensimmäisessä kerässä ei ole ollut juurikaan roskaa, vähän sellaista pientä hahtuvaa välillä, mutta minusta se kuuluu tämän langan luonteeseen. Yksi ainoa solmu on tullut vastaan, ja totta, väri vaihtui oudosti sen jälkeen. Onneksi kyseessä oli kuitenkin kerän viisi viimestä metriä, niin ei harmittanut ollenkaan. Toivottavasti viimeisestä kerästä ei löydy ikäviä yllätyksiä.

4 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Arrggh! Minäkin tahdon neuloa Noroja! Värit ovat niin upeat. Ongelma on vain se, että Norot ovat kuivalle nahelleni liian karkeita: en pysty neulomaan, kun lanka takertuu käsiin ja alkaa etoa. Mistä apu? Voi kun voisi vaihtaa välillä käsiä! :D

Linnéa kirjoitti...

Makepeace, oletko käynyt näpräämässä Silk Gardenia? Se on minusta aika pehmeää. Itse asiassa tämä huivi on jostain syystä paljon pehmeämpi kuin kaupassa hipelöimäni mallitilkku... Outoa. Sukkalankaa ja Kureyonia näpräilin myös kaupassa, mutta ne olivat tosi karheita, niin saivat jäädä kauppaan.

makepeace75 kirjoitti...

Juu, mä olen näpelöinyt kaikki lähietäisyydelle sijoittuneet Norot läpi ja moneen kertaan. Mutta minkäs teet.

Linnéa kirjoitti...

No voi harmi :(

Related Posts with Thumbnails