sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Raitamatoiset kahvilalapaset

Jotain valmista olen sentään saanut aikaiseksi! Eilen katselin muutaman jakson MacGyveria ja neuloin samalla peukut näihin lapasiin ja päättelin mokomat. Optimistinen suunnitelmani, jonka mukaan kuljettaisin lankaa lapasen sisällä raidasta raitaan, ei oikein onnistunut, ja siksi pääteltävää olikin aika lailla. Olenko sattunut mainitsemaan että inhoan, inhoan, inhoan päättelyä? Ai, olen? Ainakin kymmenen kertaa? Njooh, minulla on sen asian suhteen vahvoja tunteita. Lapasista tuli kuitenkin juuri sellaiset kuin halusin, pirteän väriset ja syksyiset. Kuva vääristää hieman; vihreä on luonnossa melkein yhtä kirkas kuin blogin tausta.


Lapasten väriyhdistelmä tuo minulle mieleen jonkinlaisen kaalimadon tai muun matosen. Ehkäpä ylijämälangoista syntyisi jonkinlainen matomaskotti.

Peukkuja ja päättelyä lukuunottamatta nämä ovat aidot kahvilalapset, niitä on nimittäin neulottu ainakin kolmessa kahvilassa: Kaisaniemen Picnicissä, Wayne's Coffeessa ja Robert's Coffeessa. Ja tietysti hyvässä seurassa.

Muistiin itselle:
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 5 mm
Silmukoita: 36, peukussa 14
Langankulutus: n. 50-60 g? Lankaa jäi ainakin reilusti yli

0 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails