sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tuhansien murheellisten hetkien huivi

No niin. Pitihän se arvata, että tästä huivista koituisi vielä harmia. Tylsä neulottava ja sitten lanka menee loppumaan kesken. Miten tässä voi harjoittaa langanostolakkoa, kun kaikki aina loppuu kesken? Voihan... Voldemortin varpaankynsi!


Yksitoista mallikertaa. Niitä pitäisi ohjeen mukaan olla 15+1. Plääh. Ei tässä auta muu kuin lähteä Nallen ostoon huomenna. Ehkäpä upotan huiviin vielä kokonaisen kerän, ja teen hurrrjan pitkän tupahuivin. Korpinkynsi-merkki on ainakin jo odottamassa, niin sitä ei tarvitse alkaa väkertää. Ehtisiköhän tämä valmistua jo kirjamessuille?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mä aloin juuri tekemään tupakaulahuivia ja mietin, että saako niitä tupamerkkejä ostettua jostakin vai pitääkö ne tehdä itse? Ja mikäli ne pitäisi tehdä itse, niin miten ne tehdään? Onko jossakin ohjeita?

Toivottavasti kerkeät vastata ja kiitos, jos kerkeät. :D
T: Gittis

Linnéa kirjoitti...

Hei Gittis!
Tupamerkkejä voi ostaa jostain ulkomaisista nettikaupoista, mutta omani on tehty itse tämän ohjeen mukaan: http://hpfanit.vuotis.net/index.php?option=com_content&view=article&id=74:tupamerkin-valmistus&catid=46:tee-se-itse&Itemid=106

Helppoa ja kivan näköinen lopputulos.

Related Posts with Thumbnails