torstai 2. lokakuuta 2008

Live long and prosper

Eksyinpä viime viikolla Justiinaan ja bongasin sieltä lankaa jonka nimi on Sarek. Vanhana Star Trek -fanina tämä aiheutti tietenkin aikamoista hihittelyä. Star Trekiä katsomattomille kerrottakoon että Sarek-niminen henkilö on sarjan monivuotinen vieraileva tähti, vulcanuslainen suurlähettiläs ja Mr. Spockin isä.


Ihanaa lankaa tuo Sarek, vaikka aluksi vähän epäröin sen värikkyyttä. Ottaen huomioon tuon toisen Sarekin, olisi varmaankin asiallista neuloa langasta jonkinlaiset korvanlämmittimet taikka irtokorvat, vaan nuo eivät tällä kertaa oikein nappaa. Sen sijaan olisi tarkoitus neuloa siitä pipo, lapaset ja raitakaulaliina. Sovittelin jo yhteensopivuutta harmaan talvitakkini kanssa, ja kivalta näytti.

Kävin sitten hakemassa Justiinasta muutaman kerän lisää eilen. Olin vakaasti harkinnut langattomaan lokakuuhun liittymistä, mutta se unohtui kaikessa kiireessä, ja olisi toisaalta ollut hieman noloa ilmoittaa heti ensimmäisenä päivänä että mönkään meni. Varsinkin kun huomasin yllättäen että projektia tänä vuonna pyörittävä Aurora on tuttu oikean elämän puolelta. Samalla kertaa huomasin että Villalankasarvikuonon pitäjä on tuttu Sims-foorumeilta. Hassua törmätä ihmisiin tuolla lailla "väärässä paikassa". Vaan maailma on pieni, neuleblogien suuresta määrästä huolimatta.

Justiinassa on muuten muuttomyynti 10.10. asti, jos nyt oikein katsoin. Sen jälkeen langat siirretään toiseen kirkkonummelaiseen kauppaan. Harmittaa. Mukava kauppa, mukava myyjä ja juuri sopivassa paikassa sijaitseva kauppa. Osa langoista oli 10 % alennuksessa, osa taas 40 %. Alelankojen joukossa oli ainakin Maijaa ja Jannea ja tietysti tuota Sarekia, vaikka sitä en kovin paljon jättänyt kauppaan. Mukaan lähti myös pikkuinen kerä vihreää Lanettia, vaan se taisi olla normaalihintaista. Siitä olisi tarkoitus väkertaa tutun vauvelille pieni sammakkomyssy. Mitenköhän iso myssystä pitäisi tehdä? Nuo vauvojen koot ovat minulla vähän hakusessa.

1 kommenttia:

Aurora kirjoitti...

Oj, hejsan! :D Den här bloggen ska jag lägga i minnet. Lustigt att jag hittade dig här!

Related Posts with Thumbnails