maanantai 13. lokakuuta 2008

Kirjallisia intressejä: Minna Canth

Pitäisi oikeastaan neuloa Korpinkynsihuivi valmiiksi ja virkata sammakkopipolle silmät ja täyttää + ommella silmät pipoon, mutta en löydä ohutta, mustaa lankaa mistään, ja Nallella tuli kömpelöä jälkeä. Pitäisi myös aloitella kaverille luvattuja siililapasia, mutta inspiraatio noiden suhteen on kadoksissa. Oikeastaan haluaisin neuloa jonkun vähän haastavamman palmikkojutun, mutta niitä ei kuitenkaan ikinä tule käytettyä, niin... Ei kai neuleplääh aio nyt iskeä?

Raahasin sitten vähän lankoja takapihalle ja hypistelin niitä, inspiraation toivossa...


Aloittelin sitten pikkuhiljaa Minna Canth -huivia, en kuitenkaan sillä Suuressa Käsityölehdessä olevalla ohjeella, vaan sillä joka on kiertänyt m.m. Neulomossa. Kristiinalle kiitokset ohjeesta :)

Parin viikon kuluttua yliopistolla alkaa suomalaisen kirjallisuuden suomenkielinen osuus, joten tämä neule on siinä mielessä ihan ajankohtainen.

Saattaapi olla että värit ovat Minna Canthin maailmaan liian karkkimaiset. Olisi ehkä pitänyt ottaa enemmän harmaata ja sinistä ja ruskeaa. Mutta kun nuo eivät kamalasti innosta, kun on muutenkin synkkää ja harmaata. Väriä, väriä maailmaan!

0 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails