maanantai 19. joulukuuta 2011

Vinopitsit

Huonojen kuvien sarja jatkuu. Toivottavasti kuvat näkyvät jollakin tavalla. Vai oliko minun sittenkin tarkoituksena kuvata hienoja utuisia kuvia, tiedähäntä.


 Vinopitsiä on sekä helppo ja hauska neuloa, sen neulominen sujuu hyvin vaikka katsoisi televisiota. Silmukka jätetään neulomatta, kaksi neulotaan ja sen jälkeen vedetään neulomatta oleva silmukka neulotuiden silmukoiden yli.Isot hartiahuivit on neulottu Rose Mohain Luxsus langasta jossa oli kimallelanka mukana. Huivit ovat kooltaan 60cm leveät ja 2, 40 metriä pitkät. Liinoja voi käyttää niin huivina kaulanympärillä kuin hartioilla.


4 kommenttia:

Mylpyrä kirjoitti...

Kauniita! Rose mohair on tällä hetkellä lempparilankaani, tuollaista olisi kiva kokeilla tehdä. Tulee ihanan näköinen pinta :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tuosta ekasta kuvasta :) Ihania pintoja <3

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä tuota vinopitsiä neulotaan? Kun, jos jättää silmukan neulomatta, neuloo kaksi ja vetää sitten nostetun neulottujen yli, niin siinähän kaventaa? Pitääkö siinä sitten jossain vaiheessa lisätä silmukoita ja miten?

Viffala kirjoitti...

Hyvä Anonyymi. Todellakin minulta on jäänyt kokonaan kirjoittamatta langankierto. Eli reunasilmukka langankierto, yksi silmukka neulomatta kaksi neulotaan ja ja vedetään silmukka neulotuiden yli.
Kiitos kun huomasit virheen.

Related Posts with Thumbnails