lauantai 30. tammikuuta 2010

Hartiahuivit/ kaulaliinat

Muistattehan kun kerroin yrittäväni neuloa mallin mukaan, eikä siitä tullut mitään. Tämän näköistä se olisi pitänyt olla. Linnea tuli meillä käymään ja pyysi minua neulomaan niin kuin hän sanoo ja tietenkin huomasin etten osannut tulkita lyhenteitä oikein. Aivan ihana malli ja helppo neuloa vaikka teeveetä katsoessa.

Kuten huomaatte, en osaa tehdä vaan yhtä kappaletta. Nämä joutuivatkin pukinkonttiin. Näitä liinoja voi käyttää kaulaliinoina vaikka minä neuloin ne hartiahuiveiksi. Linnea on ollut tyytyväinen omaansa kun tuiskulla hän on kietonut liinan kaulanympärille ja kun on mennyt luennoille tai opettamaan hän kietoo sen hartioille.


Lanka on Rose Moharia ja käytin vitosen puikkoja.

Noilla vihreillä langoilla on erikoinen tarina. Olimme viime kesänä ajelemassa Barosundissa ja juuri kun olisimme saapuneet lautalle niin edellisessä mutkassa peura hyppäsi suoraan meidän auton kylkeen ja samalla puhelin soi ja käly soittaa, että hän on löytänyt halvalla lanka. Minun ei auttanut sanoa muutakuin soittavani hetken kuluttua uudelleen sillä nyt on vähän vaikea puhua. Onneksi siinä ei kummempaa käynyt. Peura juoksi metsään ja meidän auton molemmat ovet olivat ihan kasassa, mutta meille ei käynyt mitenkään.


Loppujenlopuksi käly antoi langat minulle ilmaiseksi ja kehui vielä, että tuo vihreä lanka sitten on ihanan värinen. Siitä sainkin mainion idean, että neuloisin siitä hänelle liinan joululahjaksi. Mallihan löytyy kirjasta Punokset puikoille.

1 kommenttia:

Linnéa kirjoitti...

Lämmin, mutta silti kevyt. Ihan paras <3

Related Posts with Thumbnails