lauantai 2. tammikuuta 2010

Raitalanka-setti

Minusta on edelleen vaikeata ottaa selkoa neuleohjeesta, vaikka luulin jo oppineeni sen. Tämä kaulaliina syntyi kun olin lukenut neuleohjetta kymmeniä kertoja ja luulin tehneeni juuri niin kuin ohjeesa sanotaan, vaan ei siitä samannäköistä tullut. Oikeastan tämä kaulaliina on ihan kivan näköinen, tupsuineen ja raitoineen.

Onneksi Linnealla on neulominen hallussa, kun hän seuraavalla kerralla tuli käymään hän pyysi minua ottamaan puikot esille ja neulomaan niin kuin hän sanoo. Nyt lyyti alkoi kirjoittamaan, tulihan siitä vihdoinkin saman näköistä kuin mallissa. Tuloksen saatte sitten nähdä seuraavalla kerralla.

Lanka jäi vielä jäljelle ja mietin mitähän tekisin siitä, näin syntyi tällainen baskeri, ohje on ihan oma. Taidan kyllä ottaa tuon tupsukan pois päälaelta. Novitan neliraitalanka on oikeastaan aika kiva kun siitä syntyy mukavia raitayhdistelmiä.

Heijastin kukat on tehty samasta langasta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan näköistä..... kumpikin olisi kiva opetella neulomaan - eritoten tuo baskeri olisi minulle jopa tarpeellinen. Mistä löysit mallin?

Viffala kirjoitti...

Kuten kirjoitin mallit olivat omasta päästä. Kaulaliina oli tulosta siitä kun yritin neuloa pitsihuivin mukaan ja baskeria aloin vaan neuloa pyöröpuikoilla ja sellaista jälkeä sitä syntyi.

Marita kirjoitti...

Ihana setti. Ja noi samasta langasta tehdyt heijastinkukat takissa ovat piste i:n päällä. Mä kyllä pitäisi tupsun baskerissa, kun huivissakin kerta on.

Related Posts with Thumbnails