sunnuntai 2. elokuuta 2009

Rose Mohair huivi

Aivan ihanan hempeänväristä lankaa. Entinen naapurini täytti pyöreitä vuosia. Kun näin tämän langan tiesin, että se on juuri hänelle sopiva, olen vuosia sitten ommellut hänelle violetinvärisen silkkijakkupuvun. Sitten vaan mietintämyssy päähän ja miettimään mitä siitä tekisin hänelle. Minulla on tapana hurahtaa johonkin mallin, niin sitten minulle kävi tässäkin tapauksessa.Langasta jäi jäljelle pieni pätkä ja mietin mitä siitä tekisin. Silloin välähti, että voisin virkata pienen kukan kortin väliin ja sitoa siihen pesuohjeet, usein pesuohje tuppaa hukkumaan varsinkin kun tähän lankaan on suositeltu käsinpesu.


Tämän näköiseksi se sitten tuli. Minunta kaikista tämän mallin huiveista tämä on kaunein. Toivottavasti lahjan saaja on samaa mieltä. En valitettavasti pääsyt juhliin, niin postitin huivin.


Sain Linnealta matkatuliaisina aivan ihanaa vihreää Vivaldi lankaa. Se on melkein seitinohutta ja mallikin on jo valittu,mutta minun pitäisi oikein kunnolla saada keskittyä siihen malliin, luulen ettei sitä pysty yhtään purkaamaa jos neulon väärin. Pitää pyytää Linneaa kuvaamaan lanka, että saate nähdä miltä se näyttää. Yllätys, yllätys malli on eri.

0 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails