keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Vulkanuslaiset lapaset

Lapaskuu on alkanut mukavasti, nyt syntyi jo toinen lapaspari, tällä kertaa Sarekista, ainaksemmin neulomani Lohikäärmehuivin ja MarioMyssyn kaveriksi.


Lankaa kului hippasen yli 100 grammaa. Kuten kuvaa lähemmin tutkimalla voi huomata, toisen peukalon päässä on pieni raita. Sinne asti pääsin kun lanka loppui kesken. Muutama ruma sana ehti jo melkein kielelle asti, kun muistin että MarioMyssystä jäi pieni lankanöttönen yli, ja siinä olikin pelastukseni.

Enpä tiedä miksi toinen lapasista näyttää kuvassa toista isommalta. Livenä ne ovat kyllä ihan samankokoisia, ahkerasti laskin kerroksia ja mallasin. Noh, eipä tuolla niin väliä. Sarekin värisävyt yllättivät taas hieman, toisessa kerässä ei ollut sinistä juuri ollenkaan, toisessa useampi raita. Samaa väriä ja värjäyserää kuitenkin...

Nämäkin menevät Tumpputupaan.

Itselle muistiin:
Lanka: Sarek
Silmukoita: 4x8=32
Ranneke: 20 krs
Ennen peukaloa: 16 krs
Peukalo: 6 silmukkaa langalle, peukussa 13 silmukkaa, 16 krs
Yläosa: 26 krs+kavennukset
Tunnelma: :D

Seuraavaksi projektiksi ajattelin Harvest-lapasia, mutta tapeltuani useamman tunnin i-cordaloituksen ja palmikkojen kanssa totesin, että lapasista tulee aivan liian pienet minun käteeni. Lankana oli Isoveli, toisena vaihtoehtona Aino, mutta kummallakaan ei tullut sopivaa. Pitänee kokeilla myöhemmin paksummalla langalla.

3 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Nätit lapaset, väri on kiva. Onko nuo ihan aikuisen kokoa?

makepeace75 kirjoitti...

Ihanat lapaset. :o) Tässä se taas huomataan: kun lanka on kaunista, ei tarvita mitään kikkailuja, väri riittää.

Linnéa kirjoitti...

taija k: Juu ovat vähän reilumpaa naisen kokoa. Isot kädet... :)

makepeace: Kiitos :) Kaunis lanka tosiaan tekee koko työn.

Related Posts with Thumbnails