perjantai 7. marraskuuta 2008

Puikoilla salaisuuksia

Syksy alkaa olla jo niin pitkällä, että puikoille alkaa ilmestyä jouluisia salaisuuksia. Salaisuuksia on vain niin kovin vaikea pitää... Minun on ainakin ihan pakko vilauttaa ihan vähän, mitä puikoilta nyt löytyy.

Huomasin että niska tulee kipeäksi kun neulon pitkillä puikoilla. Pitäisi ehkä sijoittaa kunnolliseen pyöröpuikkosettiin. Lauantaina olisi tarkoitus käväistä Kädentaitomessuilla,ehkäpä sieltä löytyisi jotain kivaa.

Nyt takaisin salaisuuksien pariin.

3 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Jos vain budjetti antaa periksi, suosittelen lämpimästi KnitPicksin irtopäisiä pyöröpuikkoja. Ihanat! Minulla on itselläni Harmony-paketti eli ne puiset ja olen ihan rakastunut niihin. Metallisetkin ovat varmaan ihan hyvät, mutta ne ovat nikkelöityjä, joten nikkelivammaisena ei pysty käyttämään. Settejä löytyy mm. Tinttamarellista ja TitiTyyhynkin taitaa olla tulossa.

Linnéa kirjoitti...

Harmi kun messuilla ei ollut, olisi ollut kiva vähän kokeilla ensin. Miten ne puiset, luistaako niillä hyvin? Nikkelöidt kuulostavat vähän pelottavilta...

makepeace75 kirjoitti...

Kyllä nuo puiset luistavat minusta just hyvin. Eivät ole liian liukkaat, mutta eivät myöskään inhottavan nahkeat. Ja kaapelin ja puikon liitos on tosi hyvä, lanka ei jää siihen kiinni. Tykkään hirveästi. :o)

Jos maltat, voit kokeilla tilaamalla ihan vain yhdet kokeilupuikot ensin. Silloin kannattaa varmaan ottaa joku tuon setin ulkopuolella oleva koko, niin saa sitten laajemman valikoiman, jos (kun :D) tahtoo hankkia koko setin.

Related Posts with Thumbnails