torstai 23. lokakuuta 2008

Se väittää olevansa baskeri

Niin. Sen pitäisi olla baskeri. Niin ainakin ohjeessa, Novitan 7 veljestä -ekstrassa, väitettiin. Kuvassa se näytti baskerimaiselta. Entä nyt? Muistuttaa minun mielestäni enemmän pipoa. Lankana oli Janne, jolla luulin saavani saman tiheyden kuin Seiskaveikalla, mutta ehkä en sitten saanutkaan. Tai ehkäpä malli on suunniteltu pienipäisemmille. No, mitäpä siitä. Baskeri/pipo valmistui pari päivää sitten, ja on siitä lähtien lämmittänyt päätäni oikein mukavasti. Olen tyytyväinen lopputulokseen, ja väriä suorastaan rakastan <3>

Hmm, on aika haastavaa kuvata pipoa, joka on omassa päässä.
Pipo... baskeri...
Baskeri... pipo...
Vaikea sanoa mitään varmaa.
Pääasia että se on kiva.


5 kommenttia:

Stella kirjoitti...

Kauniin ja lämpimän näköinen baskeripipo ;)

makepeace75 kirjoitti...

Tiheys taitaa tosiaan olla se ongelma. Minä olen tikutellut tuolla ohjeella muistaakseni neljä baskeria ja kyllä niistä kaikista sillä Seiskaveikalla ihan baskerikokoisia päähimiä tuli. :o) Yhteen tein vielä pykälää suuremman "pussin" kuin ohjeessa. Kuvia löytyy Ravelryssa projekteistani.

Linnéa kirjoitti...

Stella: Kiitos :)

Makepeace75: Pitääpä tehdä seuraava baskeri ihan Seiskaveikalla, niin nähdään onko vika minussa vai langassa :) Sinulla on kivoja baskereita, en tajunnut että ne olivat tätä mallia, kun ne eivät kai ole ohjeeseen linkitettyjä... tai sitten en vaan osaa vielä oikein käyttää Ravelrya :)

makepeace75 kirjoitti...

Eivät ne ole toistaiseksi ohjeeseen linkitettyjä. :o) Pitäisi joskus ottaa asiakseen ja laittaa ne ajantasalle. Juuri noita ohjeita ei nimittäin ollut lisätty Rävelöön vielä silloin, kun nuo tein.

Satu H kirjoitti...

hyvän näkönen myssyhän siitä tuli, joka tapauksessa! :)

Related Posts with Thumbnails