perjantai 23. joulukuuta 2011

Nyt sydämmeeni joulun teen.

Minun piti saada jotakin uutta ja erikoista joulujuhliin koristamaan mustaa puseroani. Minulla oli kaapissa valkoista villaa ja vesihuovutin ensin korvakorut ja sen jälkeen huovutin piparimuotin avulla sydämmen rintakoruksi. Ompelin vielä kiviä sydämmen keskelle ja kristallin roikkumaan.


Mietin, että pusero kaipaisi vielä jotakin. Edellisissä juhlissa minulla oli tavalliset helmet kaulassa, ajattelin voisiko huovuttamalla saada aikaseksi jonkinlaisen kaulanauhan. Märkähuovutun ensin nauhan jonka sisälle laitoin puuvillalangan. Sen jälkeen levyhuovutin pari levyä josta leikkasin lehtiä. Lehdet kiinnitin neulahuovutukselle ja samalla pistelin lehtiin ruoteita. Kuvassa ei oikein näy, mutta ompelin vielä sinne tänne kristalleja.



Sovittelin kaulanauhaa ja otin kaulasta pois, se ei ollut mielestäni hyvä. Mutta eräänä aamuna näin ministerin istumassa  aamutelevisiossa ja hänellä oli kaulassa aika paksu huovutettu nauha ja siinä roikkui koru. Niin ajattelin, että jos ministerillä voi olla tuollaineen nauha kaulassa niin miksei minullakin. Kun menin töihin yllätykseni monet sanoivat, että se oli kiva idea tehdä tuollainen nauha kaulaan. En usko, että heti ainakaan tulee ketään vastaan jolla on samanlainen korusetti.

1 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Ihania ovat.

Related Posts with Thumbnails