maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kestovaipat koirallePääsiäinen on meneillään ja kohta vappu kolkuttaa jo ovea. Jääkiekon mestaruuskisat pidetty ja maailmanmestaruuskisat alkamassa. Mitä vielä? Ai niin, tuli tehtyä kestovaippoja koiralle joka ei halunnut pitää tavallisia tamineita päällä. Mitäköhän joukkuetta koirulainen kannattaa? Merkin olen itse tehnyt, otin mallia mieheni lippalakista. Laiton kankaan kolminkertaiseksi, ensin siksakkasin ääriviivat ja sen jälkeen sisältä. Vuosiluvun ompelin käsin.


Tässä vielä farkkumalli. Aika huvittavan näköistä. Ajattelin ensin, etten voisi laittaa näitä kuvia tänne mutta onhan vauvojen kestovaippojakin blogeissa.Nämä olivat ensimmäiset kestovaipat. Sisään olen ensin laittanut kernimuovin ja sen päälle moninkertaista neuloskangasta, tarra-ja kuminauhaa vyötärölle ja tietenkin hännälle reikä.

2 kommenttia:

Toukkero kirjoitti...

En ole yhtään koiraihmisiä niin pakko oli ihmetellä: Mihin koira tarvitsee kestovaippoja? Olen joskus näitä nähnyt, mutta tarkoitus ei ole ihan selvillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Narttukoiran omistajana hihkuin riemusta kun nämä näin. Ei ole kiva kun juoksuaikana merkkailee emännän mattoja ja sohvan istuimia. Hieno oivallus sinulta. Terv. Lea P.

Related Posts with Thumbnails