torstai 10. maaliskuuta 2011

Kahvipakettikori

Nyt jatkuu sarja kahvipaketeista tehtyjä. Varoitin jo sukulaisia siitä, että saavat lahjoiksi näitä tuotteita. Ensin en saanut mitään kommentteja, mutta muutamat sanoivat, ettei heille ainakaan niitä tarvitse tuoda. He eivät tiedä mistä joutuvat luopumaan, sillä kuulin ihan luotettavalta taholta, että kahvipaketeista tehtyjä laukkuja on  näkynyt amerikkalaisessa televisiosarjassa asti.


Tämä kassi on tehty koripunontatekniikalla. Avasin ja leikkasin kahvipaketit, taittelin nauhat nelinkertaisiksi, jonka jälkeen ompelin koneella ne pitkiksi nauhoiksi. Tein korinpohjan,  mittasin pohjan suuruuden jonka jälkeen ompelin koneella määrämittaset renkaat. Sitten vaan punomaan koria. Viimeiseen kerrokseen renkaita tulee kolme kappaletta, siksi kun näin pystytään kääntämään nauhat vuoroin ulos- ja sisään päin. Punomista jatketaan niin pitkään kuin nauhoja riittää, kori tulee näin tukevammaksi.


Minä en koskaan halua tehdä ihan mallin mukaan, niin mietin kuinka saisin kantokahvat erilaisiksi. Päätin kokeilla minkälaisiksi kahvat tulisivat jos letittäisin ne. Tuloksen näet tässä, ainakin ne ovat tukevat ja kulutusta kestävät.

0 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails