maanantai 31. tammikuuta 2011

Hedda

Hupsista, nyt on melkein helmikuu. Minne ihmeeseen tammikuu katosi? Ehkäpä nyt on vihdoinkin aika sanoa sananen joululahjoista, niistä viimevuotisista.

Sisko sai Heddan, eli tuollaisen paksuhkon, petrolinsinisen, palmikoilla ja nyppylöillä koristellun baskerinkaltaisen. (Ravelry link)


Tämä oli puhtaasti tilaustyö. Viime vuotinen pitsibaskeri oli kuulemma muuten hyvä, mutta reiät tekivät myssystä kylmän. Näin ainakin väitettiin. Ja pakko se kai on uskoa, vaikka en itse ole samaa ilmiötä huomannut. 


Myssy edestä, myssy takaa... Siskon meikitöntä naamaa ei kuulemma saa kuvata, joten ihastelkaapas kaikki myssyä oikein kunnolla. Epäilen että tein noissa pompuloissa jotain väärin, mutta ei kerrota sitä siskolle, shhh! Hedda oli helposti seurattava ja sopivan helppo ohje, jota neuloessa saattoi samalla tuijotella telkkarista. Voin suositella muillekin. Itselleni kelpaisi myssyn helmillä koristeltu versio, vaan kuka jaksaisi sitä opetella...

1 kommenttia:

Viffala kirjoitti...

Sininen tai turkoosi eivät kuulu lempiväriini mutta tämä hattu on oikein raikkaan näköinen. Voi kuinka minä oppisin neulomaan tuollaisen hatun tai muuten vaan vaikka lettejä.

Related Posts with Thumbnails