sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Nyt musta lippu liehumaan...

Merirosvot pitävät raidoista, eikös niin? Jack Sparrow, siis KAPTEENI Jack Sparrow, vetää tietenkin raidalliset villasukat jalkaansa, kun myrsky riehuu ja pärskeet kastelevat varpaat. Samoin tekevät melko varmasti kapteeni Kidd ja kapteeni Koukku sekä kapteenit Mustaparta, Punaparta, Keltaparta ja... Noh, mitä noita mahdollisia partojen värejä nyt onkaan.

Pienetkään merirosvot eivät pidä kylmistä varpaista...


Pienemmät sukat kokoa 25, isommat 30, mitat Novitan sukkataulukosta (pdf). Joko sukkataulukon mitat ovat kohtalaisen reiluja, tai sitten poikien kengänkoko ilmoitettiin hieman turhan isoksi, sillä näissä sukissa on reilusti tilaa varpaiden heiluttamista varten.


Lankana punaista, valkoista, mustaa, kirkkaansinistä ja farkunsinistä Nallea, joista vanhimmilla langoilla on ikää yli kymmenen vuotta enemmän kuin pikku merirosvoilla.

6 kommenttia:

puppana kirjoitti...

Hianoja sukkia!Just tollaset "merirosvo" raidat!

makepeace75 kirjoitti...

Novitan taulukko on sieltä peffapuolelta. ;D Koekeittiömme suosittelee lämpimästi Tiinan sukkataulukkoa, joka löytyy googlaamalla. Kivat merirosvosukat. :o)

Sini kirjoitti...

ne todellakin on reiluja! ite teen aina niin, että otan siitä oikeesta koosta silmukkamäärät mutta muuten teen sen yhtä (tai kahta) pienemmän koon mukaan..

tosin nyt näin tuon vinkin tiinan sukkataulukosta niin taidan suihkia tästä sitä katsomaan :).

mut kivat on sukat. raidat on ihania. ja onneks noilla on tossa iässä tapana kasvaa niin tuskin pitään ovat isot.

makepeace75 kirjoitti...

Sinulle on pari juttusta blogissani. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä: silmukkamäärät ovat ihan ok, mutta pituudet ovat ylimitoitettuja lasten kokoisissa sukissa :) kiva blogi sulla.

Anonyymi kirjoitti...

Heips, huomasin ilokseni, että olet tullut blogini lukijaksi ja kiiruusti aloin tutkimaan - mistä löytyy Linnea.... no täältä tutusta paikastahan sitten löydyit... Minä olen ihan hörmähtänyt noihin pikkukortteihin nyt - kuten ehkä olet huomannut, mutta koukkukin on kyllä käytössä. Yritän virkata sellaista verkkonuttua itselleni - sellaista hartian lämmikettä....;))

Related Posts with Thumbnails