perjantai 21. marraskuuta 2008

Teema: Tee itsesi näkyväksi

Kaivoin taas viikonloppuna esille Anopin 35 vuotta sitten antaman loomin. Sillä väsäsin heijastinkukkia kun pitäisi näkyä iltahämärässä. Soukan Menita Outletista hain ohutta heijastinnauhaa joka on aika edullista verrattuna heijastinkankaaseen, pieni pala heijastinkangasta maksoi 6 euroa.Innostuin kokeilemaan miten muuten voisi käytää luumia. Kaivoin esille metallilankaa jota oli jäänyt yli kun tein kesällä tiaroita. Kukista tuli aika kivan näköisi, tein useampia malleja, kullanvärisestä metallilangasta tein ihan pienen kukan sekä 2 suurta kukkaa ja hopeanvärisestä 3 kukkaa joiden sisässä oli lyhyempiä nauhoja ja kristallit sisällä. Menen viikonloppuna ostamaan korupohjia, saa nähdä miltä ne näyttävät valmiina. Pitää taas vaivata tuota Linneaa, että hän tulisi kuvamaan minun uusia tuotoksia.

4 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Nuo heijastinkukat ovat koristeellisia ja äärettömän tarpeellisa näin pimeällä. :)

Tuazophia kirjoitti...

Tosi kauniita kukkia! Lasten hattuihin olisi kiva kiinnitellä tuollaisia - löytäisinköhän täältä Saksasta jostain tuota heijastinnauhaa...

Satu H kirjoitti...

roseekukista voi tehdä vaikka mitä. mullakin on tuo laite mutta eipä vaa ole tullut paljoa käytettyä.. neuletaapaamisesa kerran kokeiltiin ja piti hommata. :)

http://satumh.vuodatus.net/blog/631264

upa kirjoitti...

Mainio idea ja erittäin onnistunut toteutus. Kauniita!

Related Posts with Thumbnails