maanantai 8. syyskuuta 2008

Hääeleganssia kesällä 2008

Tuli sitten vähän pidempi päivitystauko. No ei se mitään, täällä ollaan taas. Tällä kertaa esittelen Viffalan ompeluksia, kun kuulemma häntä itseään laiskottaa. Ei mikään ihme ison ompelu-urakan jälkeen :)

Ensin Viffalan minulle ompelema hääpuku, jota rakastan, rakastan, rakastan <3 Tummanpunaista morsiussatiinia ja valkoista kohokuviokangasta, helmassa ja laahuksessa ja toisella hartialla kirjailuja kultalangalla, edessä vekkejä, vähän joka paikassa pieniä kristalleja. Kankaat Eurokankaasta.

Tässä vielä toinen kuva, jossa näkyy vähän tuota valkoisen kankaan kuviota ja kirjailuja. Jostain syystä minulla ei tunnu olevan yhtäkään kuvaa, jossa näkyisi laahus. Siihen on kirjailtu noita samoja kuvioita mitä valkoisessa kankaassa on. Puvun helmaa muotoilee hieman alushame, edestä valkoinen ja pitsihelmainen, takaa lilanpunertava ja tyllilaahuksinen.

Pukua lähdettiin tekemään sillä lailla, että otettiin noin viisi vanhaa lakanaa ja alettiin niiden avulla mallata pukua päälle. Ensimmäinen versio oli aika kiinnostavan näköinen, siinä kun oli oranssia, vaaleanpunaista, mintunvihreää, vaaleansinistä ja persikanpunaista kangasta...


Sitten on vuorossa Viffalan oma puku. Malli oli jostain Burda Plus -lehdestä parin vuoden takaa. Kankaassa on muuten sellainen juju, että jakun ja hameen kangas on samaa kangasta, mutta eri suuntaan käännettynä. Jakussa on siis noita kultakuvioita sisäpuolella. Tyylin täydentää vielä yhteensopiva pikkulaukku. Tämäkin kangas Eurokankaasta.

Sitten vielä kaason puku. Kaaso tuntuu vaan vältelleen kameraa, kun hänestä ei oikein ole kuvia. Tämäkin asu on Viffalan ompelukoneesta lähtöisin, samalla lakanatekniikalla tehty kuin hääpuku. Kapeat olkaimet, leikkaus rintojen alla, laaja helma, lopuksi vielä huivi samasta kankaasta. Kangas jostain pienestä kangaspuodista Espoossa.

4 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Mielettömiä pukuja, etenkin tuo hääpuku on kerrassaan upea!!

Jams kirjoitti...

Toimii vaan edelleen.

Satu H kirjoitti...

tosi kauniita kaikki puvut, äidilläsi on taito hyppysissään! :)

Kate kirjoitti...

Onnittelut rouviintumisesta! Upea hääpuku ja kauniita olivat muutkin asut.

Related Posts with Thumbnails