keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Vermeitä vauvoille

Tällä kertaa en sanokaan itse mitään, vaan annan puheenvuoron suoraan tälle neidille.

"Hyvää iltapäivää vain kaikille! Minun nimeni on Eva-Samuela. Olen jo melkein 30-vuotias, vaikka ei sitä minusta uskoisi. Kauan sitten minä olin yksi Linnéan rakkaimmista leluista, mutta nykyään minä asustelen Linnéan kirjahyllyssä, erään mukavan siiliperheen naapurissa."
"Linnéa on viime aikoina väkertänyt paljon hattuja ja myssyjä ja muita vauvan vermeitä, ja hän pyysi minua esittelemään teille hieman tämän kesän muotia. Tämä hattu on virkattu valkoisesta villalangasta. Olen aivan ihastunut tähän, ja oikein harmittaa kun en saa pitää sitä, vaan se lähtee lahjaksi..."

"Tämän bambuisen sydänpipon oli tarkoitus mennä lahjaksi pikkuiselle Tindra Elenalle, mutta pipoon kuuluva pusero ei millään onnistunut, ja Tindra sai toisenlaisia lahjoja. Ihan hyvä, tämä pipo nimittäin sopii minulle oikein hyvin... eikö vain?"

"Tässä taas perinteinen kypärämyssy, jollainen varmaan jokaiselta hyvinpukeutuvalta pikkuiselta löytyy. Harmi vain että kauniit rusettini eivät oikein näy tämän myssyn alta."

"Lopuksi Linnéa vielä haluaa näyttää teille miltä minun takkini näyttää. Se on minulle vähän liian iso vielä, mutta se sopii toivottavasti paremmin pienelle tytölle, jolle se lähtee lahjaksi."

4 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

ihana entry. :)

Hepsi kirjoitti...

Söpöjä vauvanneuleita ja kivasti esitelty!

Viffala kirjoitti...

Voi Linnea kyllä sinä osaat tehdä hienoja vauvanvaatteita. Mukavaa oli kun puit ne nuken päälle. Mutta mitä Eva-Samueela tuumii kun hän täyttää kohta 30 vuotta.Hah hah

Stella kirjoitti...

Kauniita pieniä neuleita - ihmekös, että esittelijä olisi halunnut pitää ne mielummin itsellään =)

Related Posts with Thumbnails