keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Valkoinen kukkapontso

Taas lisää pontsoja. Tällä mallilla tein jo kymmenen vuotta sitten pontsoja. Työkaverini näki sen ja halusi samanlaisen. Ensin tuntui siltä etten jaksaisi virkata ja selvittää kuinka se tehdään mutta alku pähkäilyn jälkeen virkkaus alkoi luistaa. Pitää kuitenkin tunnustaa ettei ensimmäisestä versiosta tullut sellaista kun olisin toivonut. Onni onnettomuudessa, minä voin pitää sitä itse sillä ei minua haittaa vaikka siinä on virheitä.


Minulla oli kotona yksi kerä valkoista Kotiväkeä ja pyysin miestäni hakemaan toisen kerän kaupasta. Niin minä virkkasin ja sain pontson valmiiksi. Sisällä se näytti ihan hyvältä, mutta kun vein sen ulos näkyi siinä selvästi, että langat olivat eri keristä. Minulta pääsi silloin kyllä monta ärräpäätä. Ei auttanut kuin mennä kauppaan ja hakea lisää lankaa, silloin huomasin, että valkoista on kahdella eri numerolla. Paljaalla silmällä niitä ei erota toisistaa kun kaupassa on keltaiset valot mutta ulkona huomaa.


Tämän mallin pontsio on kiva siitä, että sitä voi pitää joka kulma alaspäin tai sitten niin että kulmista muodostuu hihat ja edestä pontso on suora. Eräs työkaverini keksi että sitä voi myös pitää hameena. Pitää sanoa, että häneltä se kyllä onnistuu kun hän on mallin mitoissa.
3 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Oih miten kaunis poncho. Kukat ovat ihania. Nyt just mua harmittaa vietävästi etten osaa enää virkata mitään :(

Viffala kirjoitti...

Kuulkaas Rouva Kepponen en ollenkaan usko ettet osaa virkata ennemmin olisit voinnut sanoa ettet ehdi. Muutenkin olen suuresti ihmmetellyt kun olet niin tuottelias. Jos kuitenkin haluat tuollaisen pontson niin ilmoitus vaan minulle niin voin tehdä sinulle. Tällä hetkellä minulla on valkoista ,mustaa ja kirkkaanpunaista lankaa.

Viffala kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Related Posts with Thumbnails