sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Keinusuojus ja tyynyt

Käyn aina kaivelemassa kauppojen alekangaslaatikot. Nämä kankaat löysin Kodin ykkösestä. Keinukangas olisi saanut olla suurempi, mutta tämä saa nyt kelvata. Ompelin kuminauhat yläreunaan ja kankaan keskelle, joilla kiristin kankaan patjojen päälle. Luulen, että alareuna kaipaa vielä kuminauhaa. Ostin viime kesänä uudet tuolit ja istuintyynyt, ne eivät sopineet väritykseltä vanhojen kanssa. Päätin tänä vuonna löytää paremmin yhteen sopivammat kankaat.
Ompelin tyynyillekin uudet päälliset ja pienelle pöydälle liinan. Meidän terassi on mennyt ihan uusiksi, viime vuonna meillä oli vielä iso katos ja pitkä pöytä, joka oli tosi kätevä, kun siihen sai katettua suurellekin joukolle. Tänä keväänä ostin katoksen joka on kooltaan pienempi ja siinä on valkoinen kangaskatto. Valkoinen kangas loistaa kauniisti ja antaa valoa muutenkin pimeään olohuoneeseen.


Onneksi meiltä löytyy pöytiä joita voi tarvittaessa siirrellä jos porukkaa tulee samaan aikaan enemmänkin.1 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Kivalta ja kesäiseltä näyttää pinkki.

Meillä on ollut sinisävyset pehmusteet lasiterassilla, mutta monta kesää auringossa on tehnyt niistä harmaan läikikkäät. Voisi olla aika uusia täälläkin. Mutta ensi pitää ryhtyä kitkemään kukkapenkkiä -homma jota inhoan :(

Related Posts with Thumbnails