maanantai 11. huhtikuuta 2011

Huone ennen ja jälkeen remontin

Tietokonehuone tuntui ahtaalta ja mattokin oli aina rutussa. Mikä neuvoksi? Olimme jo vuosia sitten ajatelleet rakentaa tietokonetason joka olisi koko ikkunaseinän levyinen. Se ei ollut niin helppoa toteuttaa mitä luulisi. Kynä sauhusi kun suunnittelin tasoa ja kävimme kiihkeät keskustelut mieheni kanssa ennenkuin olimme yksimielisiä. Vävymme auttoi pöytälevyn  kuljettamisessa, sillä se ei mahtunut meidän autoon, levy on 3m pitkä. Jouduimme sahaamaan hiukan levyä lyhyemmäksi, huoneen leveys oli 2,71m. Varastosta löytyi kolme levyä joista rakensimme jalat ja toiseen päähän tilan keskusyksikölle ja papereille. Ostin valkolakkaa ja lakkasin osat ennen kokoamista. Tuntui välillä, että olisi ollut tarpeen vielä ylimääräiset kädet kun kokosimme tasoa mutta hyvin me siitä selvisimme.
Tässä kuva ennen muutosta.


 Huoneesta tuli paljon tilavammantuntuinen ja siivoaminenkin helpottui kun tavarat tulivat pois lattialta. Printteripöydästä sain kivan pikkupöydän sohvan eteen. Huoneen seinät ja katto tuli samalla maalattua. Oikeanpuoleinen seinä on väriltän suklaanruskea. Kuvassa ei näy mutta sohvan yläpuolella on kelohonka tekstiilitaulu jonka esittelin aikasemmin.



Huoneessa oli vanhat lipastot jotka olimme ostaneet joskus 1980- luvulla. Valkolakkasin ne samalla lakalla kuin tasonkin ja vaihdoin uudet vetimet. Oli tarkoitus, että laittaisimme molemmat lipastot tason alle mutta päädymme jättämään toisen oviaukon viereen.



Toivottavasti lipastot palvelevat  meitä vielä pitkään. Uudet vetimet ostimme Prismasta alelaatikosta ne maksoivat vaan 50 senttiä kappale. Olen saanut jo palautetta vetimistä, ovat kuulemma kauheat. Pitää harkita jos löytyy paremmat, niin vaihtaa ne toisiin.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jostakin tänne tupsahdin ja katselin että kivoja juttuja täälläkin paljon.
Tuo lipaston kunnostaminen olis hyvä tehdä itsellekin.

Related Posts with Thumbnails