lauantai 6. helmikuuta 2010

Kampauskaapu

Olen tässä vuosikymmeniä leikellyt miehen hiuksia ja käyttänyt hartioilla lakanaa tai jotakin suihkuverhoa. Sitten kun mieheni veli halusi, että leikkaisin hänenkin hiukset, päätin tehdä kunnollisen kaavun. Kävimme Saupartissa ja sieltä löysin juuri sopivaa kangasta. Kangas sattui olemaan alessa ja jos sitä vielä osti 10 metriä se maksoi vaan 50 centtiä metri. Ei auttanut muuta kuin ottaa sen verran, vaikka kangas ei väriltään ole kaunis keksin sille jo monta muuta käytöä.Leikkasin kaksinkertaisesta kankaasta loimensuuntaan kahdenmetrin palan ja pyöristin kulmat ja taakse laitoin halkion. Reunat siistin ihan tavallisella päärmeellä. Kaulan ympäri ompelin kahdensenttimetrin levyisen kaitaleen ja ompelin tarrakiinnityksen.

Ajattelin, että se on aika tylsän näköinen jos siihen ei laita mitää muuta. Näin kuvioin Tufferkynällä kahdet sakset, kamman ja harjan. Minusta kuviointi antoi ihan kivan lisän kaapuun.

3 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Tosi hieno parturinkaapu! Ihan kuin oikeassa kampaamossa.

Marita kirjoitti...

Hienot kuvioinnit.
Meilläkin olisi tuollaiselle käyttöä. Pojat vaativat aina vaan, että äiti leikkaa. Tiedän kyllä miksi - Meillä leikkaus tehdään vauhdissa. Aikas kiltisti miehesi istuu paikallaan, kokeilkaas välillä niin, että miehesi ottaa aikaa ja pysyy max. 3 minuuttia paikalla ja sit säntää karkuun ja juoksee 10 minuuttia ja huutelee "ota kiinni mandariini" :)

Viffala kirjoitti...

Hyvä Marita,meillä vanhoilla ei olekaan mitään kivaa tekemistä. Tuo sinun ehdotuksesi onkin ihan kiva ,pitää kokeilla seuraavalla kerralla ja ehdottaa sitä myös hänen veljellensä.

Related Posts with Thumbnails