perjantai 13. marraskuuta 2009

Uudenuutukaiset vesijuoksuhanskat

Käyn viisikertaa viikossa vesijuoksemassa niin näitä käsineitä kuluu monia vuosittain, mutta en ole aina viitsinyt niitä tänne laittaa. Nyt kun kokeilin uutta kangasta kämmenen sisäpuolelle päätin kuvata ne. Päälikangas on edelleen vanhoista uimapuvuista eli uusiokäyttöä. Tämä kuviokangas on pehmeää vahakangasta.


Mielestäni tämä vahakangas on liian pehmeä. Vesijuostessa käsineet eivät anna yhtä paljon vastusta kuin ne hanskat joiden kämmenpuoleen olin käyttänyt keinunkatoskangasta mutta kyllä nämä kelpaavat, pitää vaan kauhoa enemmän.


Uimahalliin on tullut tarkemmat säännöt. Hiukset pitää kastella ennen altaaseen menoa tai sitten pitää olla uimalakki päässä. Kaikki valitimme kun ei saa kunnollisia uimalakkeja, joko ne kiristävät tai tekevät hiukset sähköisiksi. Minullakin on useampia lakkeja mutta en osaa käyttää niitä, kokeilin myös hattuja jotka oli juuri tarkoitettu juoksijoille. Eräs juoksijaystävä sanoi minulle, että sinähän osaat tehdä kaikenlaista, alahan ommella meille hatut. Nauroi perään ja sanoi, että vaikka sellaiset kommandopipot.

4 kommenttia:

ullapulla kirjoitti...

se se vasta vois olla näky ku joukko vesijuoksijoita menee kommandopipot päässä... ;D

Marita kirjoitti...

Noi sun vesijuoksuhanskat on kyllä hauskat. Mä olen uimahallissa tiiraillut, että näkyykö muillakin, mutta ihan muutamalla olen nähnyt.

khr kirjoitti...

Nuo tukkasäännöt ovat meillä päin olleet voimassa vuosia. Parhaiksi lakeiksi olemme isoäidin kanssa todenneet sellaiset, jotka ovat päältä ja alaosasta sisäpinnastaankin uimapukukangasta ja vain sieltä kuvusta vuoritettu jollakin muovi-inhottavuudella.

Viffala kirjoitti...

Mistä sellaisia lakkeja saa vai oletteko itse ne tehneet? Olen jo tehnyt yhden protolakin mutta mies sai naurukohtauksen kun laitoin sen päähän.

Related Posts with Thumbnails