torstai 25. kesäkuuta 2009

Pussukoiden pussukat

Kännykkäpussukoiden kavalkaadi näköjään jatkuu vuoodesta toiseen. Muutama vuosi sitten pähkäilin minne laittaisin kännykän kun minulla ei ollut taskua hameessa enkä aina viisinyt ottaa laukkua mukaan. Ajattelin myös, että kännykkäkotelon pitäisi olla sellainen ettei kännykkää tarvitsisi ottaa pois sieltä kun vastaa siihen tai soittaa sillä, näin syntyi viekattu kotelo jossa molemminpuolin on ketjusimmukkarivistö.

Kotelon ideana on se, että kännykkä pujotetaan sisään nurinpäin ja kun nostat sen korvalle se on valmiina oikeinpäin. Nauhan pituudesta riipuen sitä voi pitää olkapäällä, kaulassa tai vaikka vyötäröllä.


Tässä rivi erilaisia kännykkäpussukoita. Olin viimeistä päivää töissä ja kaulastani roikkui tälläinen pussukka.Työkaverit alkoivat kilpaa huudella, että haluavat myös itsellensä tuollaiset. . Luulin jo ajan ajaneen näiden pussukoiden ohi, sillä suunnittelin ja virkkasin näitä jo muutama kesä sitten. Olin nähtävästi väärässä.

Tässä on hempeä vaaleanpunainen kännykkäpussukka joka on tehty eskari-ikäiselle tytölle. Siihen on vielä ommeltu koristeeksi kukkapaljetteja . Lapsille tarkoitetuissa pussukoissa on turvallisuussyistä kantonauhassa tarranauhaa.Lankana käytin etupäässä Kotiväkeä, mutta tuli tehtyä muutama myös kalastajalangasta ja Virkkauslangasta. Yhteen pussukkaan meni yllättävän paljon lankaa ja ajallisesti nauha vei puolet enemmän aikaa kuin itse pussukka.

Pussukoihin saa erilaista ilmettä napeilla, hapsuilla tai sitten voisi vaikka virkata pieniä kukkia niihin ja vaikkapa muuten vaan leikkiä eriväsillä langoilla. Ajattelin joskus liimata tai ommella pieniä timantteja. Se voisi olla sellainen juhlamalli.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kivannäköisiä!

Lettu kirjoitti...

Onpas siinä pitkä rivistö pussukoita. Kauniita ja tosi käteviä :)

Related Posts with Thumbnails