lauantai 8. joulukuuta 2007

Farkun taikaa

Linnea osti jo syksyllä tämän ihana farkkukankaan, mutta se unohtui kaikkien kankaiden alle. Sitten Linnea tuli käymään ja muistimme, että se voisi olla jossain täällä. Onneksi kangas löytyi mankeli päältä muiden kankaiden alta. Linnea oli nähnyt kivan hameen mallin, ja ei auttanut kuin miettiä miten saisimme tehtyä samanlaisen. Otimme palan kaavapaperia ja siitä teimme kaavan. Lankasuora on palan keskellä. Sivusaumoja ei ole ollenkaan, ja siksi ompelimme vetoketjun taka-keski kappaleen sivulle.

Hame on nilkkapituinen. Emme pesseet kangasta etukäteen, saa nähdä kutistuuko se paljon. Onneksi ompelimme siitä reilun kokoisen.

Kangasta jäi reilusti jäljelle. Linnea oli ostanut jostain kangaskassin ja kehui sitä niin ja sanoi, että voisi haluta vielä toisen sellaisen. Pyysin häntä jättämään kassin minulle malliksi. Löysin vielä kaapista turkoosia kangasta josta tein vuorin kassiin. Vuorikangas on ihan samanvärinen kuin kukka kankaassa. Sen jälkeen ompelin vielä nauhat joilla voi halutessa solmia kassin suuaukon kiinni.

1 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

onpa kivaa kangasta! tykkään ihan mahottomasti kaikesta farkkuisesta! :)

Related Posts with Thumbnails