maanantai 26. marraskuuta 2007

Tilkkutäkki edistyy

Kesällä aloittamani tilkkutäkki isoäidinneliöistä joutui pariksi kuukaudeksi tauolle kaapin pohjalle, mutta nyt talven tullen se löysi taas tiensä esiin. Ahkerasti olen koukutellut, ja enää puuttuu kaksi riviä pituussuunnassa, tai siis periaatteessa neljä, kun nuo on virkattu niin että jokainen ruutu muodostuu neljästä palasta. Juups.


Mallihan on peräisin Satu H:n kirpparilta löytämästä peitosta, kun minusta tuo neljän palan yhdistäminen yhdeksi ruuduksi oli niin kiva idea, ja tuo sentään ihan vähän rauhallisuutta tuohon väriloistoon.

Suurin osa langoista on Seiskaveikasta jääneitä jämälankoja. Melerattu ruskeanharmaa on mummon varastosta 90-luvun alusta, kuten muutama muukin väri, vaaleanvihreä siskon ensimmäisen kolmiohuivin ylijäämää, armeijanvihreä peräisin lukioaikona neulomastani villapaidasta, sekin 90-luvun alun lankoja. Keltainen taitaa olla peruja joskus vuosia sitten neulomastani Rohkelikko-huivista (mitä ihmettä ajattelinkaan?), turkoosi omasta kolmiohuivista ja aaltokaulaliinasta, tumma liila piposta, neonvärit raitalankaisten sukkien ylijäämää... enpä taida edes kaikkia muistaa. Mustaa olen joutunut ostamaan ihan uutena, se kun loppui melkein heti.

Nyt pitäisi vielä keksiä että millaiset reunat tuolle tekisi. Ajattelin jotain raitoja, mutta voipi olla että siitä tulisi liian levoton. Ehkä sittenkin vain mustaa? Ideoita? Mielipiteitä?

3 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)

huopatossu kirjoitti...

Todella ihana ja pirteä peitto! :)

Seijasisko kirjoitti...

Siis ihana peitto.Täähän vois olla kiva työ vaihteeksi.Seiskaveikkaa mulla ainakin on varastossa.
Terkuin seijasisko.vuodatus.net

Related Posts with Thumbnails