perjantai 3. elokuuta 2007

Hyvää Linneanpäivää!

Linnean nimipäivän kunniaksi päätin järjestää pienen arvonnan (onhan meitä nimipäiväsankareita tässä blogissa ihan kaksin kappalein, nimittäin minä ja Viffala). Jätä tähän viestiin kommentti, missä kerrot mitä sinulla tällä hetkellä on työn alla, ja mikä työ seuraavaksi pääsee puikoille/koukulle/kangaspuille/muulle vekottimelle. Joku vastanneista saa jossain vaiheessa jotain pientä kivaa postissa, joten jättäkää kommentteihin bloginne osoite tai sähköpostiosoite :)

Ja jotta saataisiin mukaan vähän kuviakin, esittelen teille vielä kolmannen nimipäiväsankarin, Vanamon:
Vanamo: "Hei vaan!"

Ja miksikö Vanamo pääsi tähän blogiin? No, siksi kun hänen valkoinen toppinsa on uusin valmistunut työni... ja itse asiassa ainoa työ jonka olen saanut valmiiksi aikoihin. Pitää skarpata vähän. Toppiin meni muutama gramma Novitan valkoista Virkkauslankaa. Hame on Viffalan ompelukoneesta lähtöisin.

17 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Hyvää nimipäivää!!
Päättelen juuri lankoja kahdesta vauvan neuletakista.Vielä napit pitäisi kiinnittää...Seuraavaksi teen varmaankin neulehousut toisen takin kaveriksi...

Päivänsäde kirjoitti...

Hyvää nimipäivää!
Hieno tuo Vanamon toppi. Aika pientä piiperrystä, ittellä ei riittäisi hermo :D
Tällä hetkellä työn alla on aktiivisesti Mystery Stole 3 ja lyhythihainen kietaisujakku Malibu-langasta (siis vämä aktiivisesti, ufot on erikseen ;). Seuraavaksi voisin ommella jotain, vaikkapa uuden farkkuhameen.

Ninni kirjoitti...

Hyvää nimipäivää!
Meneillään on monet villasukat. Niitä on vaan niin mukava tehdä telkkaria tuijotellessa. Vielä kun löytäisi jostain jonkun ihanan palmikkosukkien ohjeen. Niin sitten sellasta voisi alottaa. :)

Pia kirjoitti...

Hyvää nimipäivää. Tällä hetkellä on työn alla virkattu laukku, seuraavaksi työn alle päässee vauvan nuttu tai virkattu pipo.

Ellix kirjoitti...

Hyvää nimipäivää! (vielä juuri ja juuri tämän päivän puolella)

Tällä hetkellä puikoilla on äidilleni joskus Pirkassa julkaistu villatakki samoksesta ja salsasta (?) ja seuraavaksi aion tehdä pieniä töitä, eli itselleni uuden pipon ja kaulaliinan ensi syksyksi.

Täti sininen kirjoitti...

Lapasia valmistumassa. Seuraavaksi lisää lapasia ja neuletakki itselle.

Hepsi kirjoitti...

Myöhästyneet nimipäiväonnittelut! Tuo päivä on myös tyttäreni syntymäpäivä!
Käsissä on tässä lukiessa sukka Lana Grossasta. Koukulla on yksi lahjahuivi ja seuraavaksi varmaan aloitan tomaatti-puseroa.

kangaskasa kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut!

Minulla on tekeillä tyttärelleni Jengasta neuletakki sekä parit keskeneräiset sukatkin löytyvät puikoilta. Ja kattilassa pihalla porisee kasvivärjäyskattila, jota tässä tällä hetkellä "aktiivisesti teen".

Kate kirjoitti...

Myöhästyneet nimipäiväonnittelut! Ja kiva kun piipahdit 'kylässä'

Minä teen tällä hetkellä miehelle lahjaksi kämmekkäitä ja tarkoitus olisi tehdä seuraavaksi kummitytölle villapaita/-takki tjs... tai sitten sukkia ihan kenelle vaan. Langoista kun ei ole pulaa :D

merrun puikot kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut! Laitathan heti kuvaa peitteestä! Meinaa nimittäin itsellänikin iskeä innostus tuollaista peittoa kohtaan (olisi todellinen ikuisuusprojekti). Tällä hetkellä puikoilla on tyttömäisen kesäpuseron hihat ja kun ne tänä iltana saan valmiiksi alan heti tekemään seiskaveikan isosta veljestä puseroa, jonka mallin löysin eilen.

Ninni kirjoitti...

Ihan perussukkia ja muutamat ikuisuustyöt.

Myöhästyneet nimpparionnittelut. :)

Raisa kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Tällä hetkellä puikoilla on raglantakki Bambusta, seuraavaksi täytyy harkita josko hyökkäisi keskeneräisten kimppuun...

Marika kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut !!! Nimi on todella kaunis ! Hmm...ai työn alla... jos ei kaiveta ihan pohjia käsityökorista niin työn alla on lahjoitusmekko Cottonellasta, pari apupupua ja Arctic Diamonds -huivi. Ristipistoista on kesken Magic in Motion, Quiltmaker ja lohikäärme -kirjanmerkki

Hanna kirjoitti...

Myöhässä tulevat nimpparionnittelut! Minä tällä hetkellä palautan mieleeni virkkaustaitojani ja tein illan ratoksi matonkuteista virkkaamalla pannunalusen. Seuraavaksi pitäisi keksiä joku projekti, sitä olenkin täältä metsästämässä :-). Vinkkejä siis tulin etsimään.

alisanmamma kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut! Mun kummityttöni nimi on myöskin Linnea :)
Työn alla on tällä hetkellä omanpään tuotekseni tuleva pitsihuivi mustasta Pirta-langasta.
-mari-
http://vanhatalo.vuodatus.net

muoriska kirjoitti...

myöhästyneet nimipäivä onnittelut vain täältäkin lomalta käsin.

Puikoilla on kauluri itsevärjätystä woolista, eräänlainen sny lahja, seuraavaksi tn. ranteen lämmittimet/ kynsikkäät työn alle.

Satu H kirjoitti...

hyvää nimpparia kaikille vielä myöhästyneesti täältäkin suunnalta!

vaikken enää arvontaan kerkiikään, kerron että puikoilta löytyy viittävaillevalmis slipari, säärystimet ja kämmekkäät, nekin kohta valmiit. seuraavaksi alotan ehkäpä jotain sukkia..

Related Posts with Thumbnails