sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Vielä kerran Potteria...

Kävinpä sitten viime viikolla katsomassa Harry Potter ja feeniksin kilta -elokuvan. Yleisön joukossa näkyi kesäisiä tupahuiveja, teemaan sopivia, itse painettuja t-paitoja ja vaikka mitä. Todella upeisiin asuihin kuului virkattu, kirkasvärinen Molly Weasley -pusero, jota toivottavasti pääsen tutkimaan tarkemmin parin viikon päästä, kun viimeinen Potter-kirja ilmestyi.

Potter-leffoissa on aina näkynyt paljon virkattuja ja neulottuja vaatteita, ja niin tässä uusimmassakin. Löysin muutamasta kuvia netistäkin. Kuvien oikeudet tietysti Warner Brosin...


Perinteiset koulupukuvillapaidat olivat tietenkin mukana, tällä kertaa ehkä tummempina kuin ennen. Ensimmäisessä elokuvassa ne olivat ihan selvästi harmaita, mutta tässä melkein mustia. Alkuperäisessä paidassa taisi olla kaula-aukon ympärillä samanlaiset raidat kuin hihoissa ja alareunassa, mutta ehkä sitä on pidetty liian levottomana, kun kaulassa on solmio.


Tytöillä oli nyt villapaidan ja slipoverin vaihtoehtona vartalonmyötäinen villatakki. Hmm, tuollaisen löytäisi varmasti helposti jostain, ja sitten vain lisäisi raidat kirjomalla...


Tätä vaaleanpunaista villatakkia ihastelin läpi elokuvan (siis silloin kun en huokaillut Siriuksen perään). Vähän pidempänä tuo voisi olla kiva. Pimento oli muuten aivan upea, todellinen bitch from Hell, niin kuin pitää ollakin.

Lunan pipo <3 Ja virkattu kaulaliina <3 Saisipa noista paremman kuvan...


Ronin villapaita ei taatusti pääse tekolistalle, mutta Lunan villatakki on aika kiva. Ja ehkä tuo Ronin villapaita olisi siedettävämpi toisen värisenä.

Weasley-neuleet ovat aina ihania! Herra Weasleyn kaulaliina on upea, ja samassa kohtauksessa näkyi myös kivat kaulaliinat Georgelle ja Fredille, mutta niistä ei löytynyt kuvaa mistään. Pitää tutkia niitä tarkemmin sitten kun OotP tulee DVD:lle.
Lunan virkattu bolero, tosi söpö. Jossain kansainvälisessä HP-yhteisössä taisin jo törmätä tyttöön joka oli tehnyt tällaisen itselleen.

Aina kun katson Potter-elokuvia tekee kamalasti mieli neuloa ja virkata... ja yleensä minä teenkin niin. Jos syksyn lehdistä ei löydy mitään kivaa, niin taidan aloittaa Tylypahkan villapaidan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistan kautta eksyin kurkkimaan : )

Missä ihmeessä olet jo käynyt katsomassa leffan? Itse ehdin vasta sunnuntaina leffan katsomaan, hiukan harmittaa kun en ensi-iltaan työkiireiltä ehdi.

Tuo Lunan lila virkattu bolerotyylinen näyttää kivalta : )

satumh kirjoitti...

Huh että se paketti löysi viimein perille! :) Juu, olen saanut myös sun paketin, lj:ssä siitä joku päivä sitten mainitsinkin. Kiitti kovasti! :)

Linnea kirjoitti...

Ammi, kävin yksityisnäytöksessä vuotis.netin kautta :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihani nuo villaiset !

olikos elokuva hyvä ?

Linnea kirjoitti...

tiitta, ensimmäisellä katselukerralla leffa oli oikein hyvä, tosin siinä saattoi vaikuttaa se, että olin faninäytöksessä, missä 450 ihmistä hurrasi ja taputti ja buuasi ja eli todella paljon leffassa mukana. Toisella kerralla se ei sitten säväyttänytkään. Jatkossa käyn vain faninäytöksissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tollaisia harmaita villatakkeja löytyi vielä ainakin viikko sitten Lindexistä. Hintaakin taisi olla vajaa kymppi.

Ah, enää viikko että uusi kirja tulee!

Vaahteramäen Lina kirjoitti...

Hauska postaus - en ole koskaan ennen ajatellut Pottermaailman neulekylläisyyttä, vaikka Weasley-paidoista on joka kirjassa puhuttukin. Sen sijaan muistan ihastelleeni elokuvissa ja kirjoissa toistuvia ihania värejä: vahvaa violettia, oranssia, kultaa..

Kivaa on myös se, että blogimaailmasta löytyy lisää äiti-tytär blogeja : )

Related Posts with Thumbnails