tiistai 17. heinäkuuta 2007

Tupamerkkejä

Ei siitä Potterista päästy vieläkään eroon :P Lauantaina viimeinen kirja ilmestyy, ja sen jälkeen intoni varmaan vähän laantuu... ainakin siihen asti, kun Puoliverinen prinssi -elokuva pamahtaa leffateattereihin.

Tänään olen värkännyt tupamerkkejä: Korpinkynnen, Rohkelikon, Luihuisen ja Puuskupuhin. Tulostin kuvat sellaiselle siirtokuvapaperille, silitin paksusti tukikangasta vanhaan tyynyliinaan ja silitin kuvat kiinni kankaaseen. Lopuksi leikkelin reunat vähän siistimmäksi. Helppoa :)


Puuskupuh-merkki joutui testikappaleeksi, ja kärsi hieman. Ohjeen mukaan kuvaa piti silittää kolme minuuttia, mutta se ei oikein riittänyt, ja merkki jäi haljakaksi. Muita silitin sitten melkein viisi minuuttia, ja hyvää tuli.

Kirjojen mukainen Korpinkynsihuivini odottaa vielä viimeistelyä. Ruskea lankakerä on vaan karannut jonnekin... Pitäisi tehdä valmiiksi perjantaiksi, kun lähdemme joukolla jonottamaan kirjaa.

Deathly Hallows tulee! Deathly Hallows tulee! IIIEEEEIIIII!!!!!!111

5 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Jeee, hienoilta näyttävät! En huomaa mitään vikaa Puusku-merkissä. :)

Linnea kirjoitti...

Kiitos :) Voin tuoda nuo näytille perjantaina, jos kiinnostaa, mutta se Puusku on kyllä jotenkin epätasainen ja valju...

Ilkka kirjoitti...

Joo, tuo! :)

Anonyymi kirjoitti...

WAU! aivan ihan nuo tuamerkit! itse en viitsi edes kokeilla koska olen niin huono käsi töissä. En mäkään huomaa mitään vikaa Puusko-merkissä.

Anonyymi kirjoitti...

vau..voiko noita tupahuiveja tilata teitä? ihan mahtavia potter-faneille!

Related Posts with Thumbnails