lauantai 7. heinäkuuta 2007

Hups, syksy on jo tulossa. Minne se kesä katosi?

Kamera on nyt kunnossa, mutta se kaapeli jonka avulla kuvat saa siirrettyä kamerasta koneelle on kadonnut. Argh Kuvapäivityksiä ei siis ole ihan vielä luvassa. Mutta huomasinpa että Novitan syksyn lankakartta on ilmestynyt, ja uuden Novitalehden pitäisi tipahtaa postiluukusta ensi viikon aikana.

Ehdin jo tutkiskella Novitan uuden numeron tarjontaa netissä, mutta nyt heti ei mikään oikein napannut. Yleensä syksyn lehti on suuri suosikkini, josta toteutan varmaan puolet, mutta tällä kertaa... ei, ei, ei. Sekä mallit että värimaailma ovat täysin ei-minua, ja uudet langat näyttävät jotenkin kovilta ja tekokuituisilta.. Toivottavasti mallit näyttävät paremmalta sitten kun saan oikean lehden käsiini, ja voin tutkiskella niitä vähän tarkemmin. Muuten pitää tänä vuonna kerrata parin viime vuoden syysmalleja.

Novitan uusi värikartta ei sekään oikein napannut. Muutama kivahko väri sieltä löytyy, mutta ei mitään sellaista "pakko saada tota heti!!" -väriä. Uusi Jättiraita, jossa on vihreän sävyjä ja tummaa pinkkiä ja liilaa näyttää kivalta, siitä voisi tehdä vaikka polvisukat. Nalle Colorissa on kivoja sävyjä, harmi vaan että Nalle on vähän turhan karkeaa lankaa minun iholleni. Wool olisi pehmeämpää, mutta Woolin sävyt ovat taas vähän vaisuja. Seiskaveikassa on kivoja värejä, jos vaikka innostuisi tekemään raitaslipoverin. Huopasessa on paljon kivoja sävyjä, mutta se on huopalankojen joukossa vähemmän kiva vaihtoehto, tai sitten vika on minussa, kun Huopasesta tulee aina kamalan kova lopputulosa. Ja onko Aino lopetettu? Sitä ei löydy kartasta ollenkaan. Aino on ihanan pehmeää ja pörröistä lapasissa ja pipoissa. Olisin kaivannut syksyksi sellaista pehmeää poltetun oranssin ja terrakotan sävyä, siis sellaista aika vaaleaa ja pehmeää, mitä on näkynyt aika paljon kauppojen syysmallistoissa. Novitan tuntien, kyseinen väri ilmestyy lankakarttaan ensi vuoden syksynä...

Pitää vaan toivoa että saan inspiraation kun näen noita lankoja jossain livenä. Uusista langoistakin on paha sanoa oikein mitään, ennen kuin niitä pääsee vähän hipelöimään.

1 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

tulis jo tuo lehti! monet on jo saanut sen...murr! kiva kun teddyyn tulee taas uusia värejä! :)

Related Posts with Thumbnails