maanantai 21. toukokuuta 2007

Voldemort teki Horcruxin... sukasta?

Harry Potter and the Deathly Hallowsin ilmestymiseen on enää 60 päivää, ja ihan kuin tasalukujen kunniaksi törmäsin netissä Horcrux-sukkaan! Tuollaiset on pakko saada jalkaan, kun käyn hakemassa viimeisen Potterin kirjakaupasta heinäkuussa. Uusi tupakaulaliinakin olisi kiva, mutta sitä ei varmaan kesällä tarvita. Löytyisiköhän kaapista sopivaa lankaa Korpinkynnen väreissä...

Mutta eipä noista potteroinneista sen enempää. Tässä sen sijaan uusin kolmiohuivini, virkattu Novitan Havaijista. Kokoa on sen verran että ei yhden ihmisen kädet oikein riitä. Lankaa oli ärsyttävä virkata, ja tuo koko huivi oli oikeastaan vain tapa saada käytettyä Novitan tehtaanmyymälästä joskus vuosia sitten ostettua pussilankaa, mutta huivi onkin yllättävän kiva, ja on ollut jo ahkerassa käytössä. Parivuotias kummipoika tykästyi huiviin niin, että ei olisi ollenkaan päästänyt irti.

2 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Just tein toiset horcrux sukkani, se on tosi kiva ja helppo sukkamalli.
Ja nätti on huivi:)

Satu H kirjoitti...

Calmorimetrystä vielä, senhän voi tehdä muustakin kuin villalangasta. Aattelin ite ainakin koittaa tehdä puuvillasta tms. seuraavan, vähän kesäisemmän siis. Vaikka että täällä kyllä on vielä käyttöä tuolle Nallesta tehdyllekin...ei vielä ole ihan kesähelteet..

Related Posts with Thumbnails