tiistai 15. toukokuuta 2007

Sorruin...

...nimittäin ostamaan lisää lankaa, vaikka kaapit on pullollaan vanhoja. Mutta kun Knittyssä oli niin hauskat BMP-sukat, jossa 80-lukulaisen Space Invaders -pelin hahmot vipeltävät kohti maailmanvalloitusta. Ja kun en ikinä ollut käynyt Korkeavuorenkadun Menitassa, ja pitihän sekin joskus kokea.

Tulostin sitten itselleni sukkien ohjeen ja raahauduin Menitaan, läpi rankkasateen ja tulvivien viemäreiden, vesilätäköiden välissä hyppelehtien (uudet punaiset kengät!), turistien sateenvarjoja väistellen. Olin tietysti unohtanut tulostaa itselleni kartan, mutta rohkeasti kuljin läpi rajumyrskyn, eksyin, etsin, eksyin uudestaan, harkitsin neuvojen pyytämistä komealta poliisisedältä, mutta löysin lopulta perille ilman apua.

Ja oli se sen arvoista! Aivan ihana kauppa! Ystävällinen myyjä etsi minulle heti sukkiin sopivaa lankaa (Fortissima Socka), ja tarttuipa mukaan vähän punaista puuvillalankaa alekoristakin... Punaisesta langasta tulee jonkinlainen virkattu kesäkassi, mutta en vielä tiedä millainen.

Kun pääsin kotiin, aloin tutkia puikkopussukkaa ja etsiä kakkosen puikkoja. Hupsista vaan, koko roska tipahti käsistäni (luultavasti tassuni olivat väsyneet päivän seikkailuista) ja puikot levisivät pitkin lattiaa. Minulla on ihan liikaa puikkoja! Eikä tuossa edes ole kaikkia, kun minulla on kesken ainakin yhdet lapaset ja yksi liivi, ja pyöröpuikkojakin tuntuu pyörivän nurkissa vähän siellä täällä.


Aloinpa sitten järjestellä puikkojani, ja arvatkaapas kuinka monta kapaletta nelosen sukkapuikkoja tuosta kasasta löytyi?

8 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

oho, muillaki on palon puikkoja, i see! :) noh, niitä nelosia oli ainakin yhtä paljon mitä mulla on kolmosia...25?

villasukka kirjoitti...

Hmmm, sanotaanko 14? Pari täyttä settiä ja sitten jostain on kadonnut yksi.

Sipi kirjoitti...

No on sulle kertynyt puikkoja! Liekkö kolme settiä nelosia ja yks vajaa mahoton määrä jokatapauksessa..Ja puputkin löysivät perille-hyvä niin :)

JaanaM kirjoitti...

Varmaan aika useita... Niinkuin monella muullakin *viheltelee*
Mutta tarkka arvaukseni on, että 23?
Kun ei kaikki kuitenkaan ole tallessa? Ai ei osunut. No sitten 16 kpl. Tasan.

Anne kirjoitti...

Mä veikkaan, että neljä täyttä settiä. Ja vaikkei olis ku kaksi settiä, niin näyttäähän noita puikkoja riittävän vähän joka lähtöön ;) *paraskin puhuja*

Laukuntekijä kirjoitti...

Tulimpa katseleen millaista laukkua sulle rupeen tekemään:)

sibylla kirjoitti...

Veikkaa 24 löytyy!

jantta kirjoitti...

Mieletön puikkoarsenaali:) Minulla on tuosta määrästä varmaan...viidesosa.

Related Posts with Thumbnails