perjantai 11. toukokuuta 2007

Exchange Bag

Tämä valmistui jo viime viikolla, mutta en saanut aikaiseksi kuvata kuin vasta tänään. Kyseessähän on Stitch 'n Bitch: The Happy Hooker -kirjasta löytyvä Exchange Bag. Ohjeen mukaan kassi tehtiin jonkinlaisesta muovinarusta, mutta kurkkasin kirjastossa suomennoksen kansien väliin, ja siellä suositeltiin Malibua, joten siitä sitten. Onneksi Novitan tehtaanmyymälässä oli poistolankana turkoosia Malibua, suosikkiani.

Kassissa on vetuketjullinen kangasvuori ja kännykkätasku, joiden tekemisessä Viffalasta oli suuri apu :) Jos joku aikoo virkata saman kassin, niin sellainen vinkki että vaikka ohjeessa sanotaan että Malibua kuluu kolme kerää, niin kaksi varmaan riittää jos tekee ohjeen mukaan. Minä tein hihnasta melkein kaksi kertaa pidemmän kuin ohjeen laukussa, ja siltä otin kolmannesta kerästä vain ihan vähäsen.

Laukkukärpänen on tainnut puraista, sillä sorruin eilen ostamaan Eurokankasta pari palaa kangasta, joista olisi tarkoitus ommella laukkuja. Noh, laukkuja ei kai ole koskaan liikaa...

2 kommenttia:

KaSil´s kirjoitti...

OOOOOOONPA kivan näkönen veska!

Elis kirjoitti...

Voisit tehdä minulle laukun valmistujaislahjaksi ;)

Related Posts with Thumbnails